میرزاقاسمی یک غذای سنتی و محبوب گیلانی است که با ترکیب بادمجان کبابی، گوجهفرنگی، سیر، تخممرغ و ادویهجات تهیه میشود. بادمجانها پس از کبابی شدن، پوست گرفته شده و خرد میشوند. سپس با گوجهفرنگی رندهشده و سیر سرخشده در روغن ترکیب شده و تخممرغها به آن اضافه میشوند تا بافتی یکدست و غلیظ ایجاد شود. این غذا معمولاً با نان یا برنج سرو میشود و به دلیل عطر و طعم بینظیرش یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار شمال ایران است.
طرز تهیه میرزاقاسمی
مواد لازم
- بادمجان خام 3 عدد متوسط
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- سیر خام 2 حبه متوسط
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
بادمجان را روی گاز یا روی ذغال کباب کنید. پوست بادمجان کبابی را گرفته، سپس له کنید.
-
سیر را رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید.
-
سپس گوجه را پوست بگیرید و رنده کنید و به همراه ادویهجات به سیر اضافه کرده و تفت دهید.
-
بادمجان را به گوجه اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
-
در آخر تخم مرغ را یا با غذا مخلوط کنید، یا به صورت جدا نیمرو کنید و روی میرزا قاسمی بگذارید. نوش جان!
نکات
- نکته: اگر وگان هستید، میتوانید تخم مرغ را حذف کنید.