میگو با سبزیجات و کلم بروکلی یک غذای سالم، سریع و مغذی است که از ترکیب میگوی تفتدادهشده با سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، فلفل دلمهای، هویج و سیر تهیه میشود. میگوها با ادویههایی مثل نمک، فلفل و زعفران مزهدار شده و همراه سبزیجات در تابهای با کمی روغن زیتون یا کره تفت داده میشوند. این غذا معمولاً با طعمدهندههایی مانند آبلیمو، سویا سس یا سس تریاکی سرو شده و بهعنوان یک وعده سبک و سرشار از پروتئین و ویتامینها مناسب است.
طرز تهیه میگو با سبزیجات و کلم بروکلی
مواد لازم
- میگو ریز خام 22 عدد
- پیاز خام 0.5 عدد کوچک
- فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
- کلم بروکلی خام 1 لیوان خرد شده
- سیر خام 2 حبه متوسط
- زنجبیل تازه 0.3 قاشق مرباخوری
- سویا سس 1 قاشق غذاخوری
- کنجد 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.
-
بهتر است فلفل دلمهای را رنگی انتخاب کنید تا غذای شما خوش رنگ شود، سپس به صورت خلالی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
-
کلم بروکلی را به قطعات بزرگ خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. زنجبیل و سیر را رنده کنید و به مواد اضافه کنید.
-
اجازه دهید سبزیجات کمی نرم شوند، اما نباید کامل پخته شوند.
-
میگوها را تمیز کرده رگ آنها را از پشت گرفته و تمیز بشویید. سپس میگو و سویا سس را اضافه کنید. برای پخت میگو فقط ۱۰ دقیقه کافی است. توجه داشته باشید که این غذا نباید زیاد بپزد، چون بافت اصلی این غذا باید کمی ترد باشد.
-
وقتی که میگو پخت غذای شما آماده است. آن را در ظرفی مناسب بکشید و روی آن کمی کنجد بپاشید. نوش جان!
نکات
- نکته : میگو نباید زیاد بپزد چون سفت میشود. مورد دیگر این که وقتی از سویا سس استفاده میکنید باید در مصرف نمک احتیاط کنید تا غذای شما شور نشود.
- نکته 2: در صورت ابتلا به فشار خون، از سویا سس استفاده نکنید و در مصرف نمک احتیاط کنید.