طرز تهیه میگو پلو
مواد لازم
- برنج پخته (کم روغن) 18 قاشق غذاخوری
- میگو ریز خام 15 عدد
- سیر خام 1.5 حبه متوسط
- گشنیز تازه 2 قاشق غذاخوری
- پیاز خام 1 عدد کوچک
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
190 گرم برنج خام را بشویید و اجازه دهید تا برای حدود ده دقیقه در آب به همراه کمی نمک بجوشد. زمانی که دانه برنج پخته و نرم و مغز آن کمی سفت باشد، برنج آمادهی آبکشی است.
-
سیر و پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.
-
سپس به مقدار دلخواهتان نمک، زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید و تفت دهید تا پیاز و سیر رنگ طلایی به خود بگیرند.
-
ترجیحا میگوهایی را که برای میگو پلو انتخاب کنید که اندازه ریزی داشته باشند. میگوها را پس از پاک کردن و شستن، به پیاز و سیر اضافه کنید، سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید.
-
در مرحله آخر برای درست شدن سس میگو، زعفران آب کرده را به همراه گشنیز که از قبل شسته و خرد کردهاید، به تابه اضافه کنید.
-
سپس مقداری از برنج آبکششده و مقداری سس میگو را به قابلمه اضافه کنید، این کار را تا تمام شدن مواد انجام دهید و لایه آخر را برنج بریزید.
-
در قابلمه را بگذارید، ابتدا میزان حرارت را افزایش دهید تا بخار در کل قابلمه بپیچد، سپس میزان حرارت را کم کنید تا میگو پلو به آرامی بپزد و جا بیفتد. بهتر است از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید. نوش جان!