همبرگر کتویی یک گزینه مناسب برای افرادی است که رژیم کتوژنیک را دنبال میکنند. در این نوع همبرگر، نان سنتی حذف شده و بهجای آن از برگ کاهو بهعنوان جایگزین نان استفاده میشود. مواد اصلی شامل گوشت چرخکرده و ادویههای موردعلاقه است که بهصورت برگر فرم داده شده و گریل میشود. این همبرگر معمولاً با پنیر، کاهو، گوجهفرنگی، و خیارشور سرو شده و میتوان با سسهای کتویی مختلف آن را کامل کرد. این غذا هم خوشمزه و هم مناسب برای رژیمهای کمکربوهیدرات است.
طرز تهیه همبرگر کتویی
مواد لازم
- گوشت همبرگر 150 گرم
- پیاز خام 0.5 عدد کوچک
- کاهو 8 برگ
- زیتون سبز 8 عدد متوسط
- پنیر پیتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوری
- خیار شور 2 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
- کره 2 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ 2 قاشق مرباخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت، نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
-
سپس ترکیب به دست آمده را به دایرههای مساوی تقسیم کنید و به شکل همبرگر در بیاورید. توجه داشته باشید اندازه و ضخامت همبرگر به نان و سلیقهی شما بر میگردد، اما همبرگرهای کوچکتر و نازکتر، راحتتر مغزپخت میشوند. سپس با کره سرخ نمایید.
-
برای سس، میتوانید نصف پیاز و خیارشور را رنده کنید و با جعفری خردشده و نمک و فلفل و لیموترش سس را مزه دار کنید.
-
وقتی همبرگر پخت، روی آن پنیر پیتزا را ریخته و همبرگر را با گوجه، خیارشورو فلفل دلمه ای زیتون و سس درست شده در برگ های کاهو بپیچید .همبرگر شما اماده میل کردن می باشد، نوش جان!