طرز تهیه همبرگر کتویی

همبرگر کتویی یک گزینه مناسب برای افرادی است که رژیم کتوژنیک را دنبال می‌کنند. در این نوع همبرگر، نان سنتی حذف شده و به‌جای آن از برگ کاهو به‌عنوان جایگزین نان استفاده می‌شود. مواد اصلی شامل گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌های موردعلاقه است که به‌صورت برگر فرم داده شده و گریل می‌شود. این همبرگر معمولاً با پنیر، کاهو، گوجه‌فرنگی، و خیارشور سرو شده و می‌توان با سس‌های کتویی مختلف آن را کامل کرد. این غذا هم خوشمزه و هم مناسب برای رژیم‌های کم‌کربوهیدرات است.

 

طرز تهیه همبرگر کتویی

طرز تهیه همبرگر کتویی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی آمریکایی
وعده غذایی ناهار
کالری 700 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت همبرگر 150 گرم
  • پیاز خام 0.5 عدد کوچک
  • کاهو 8 برگ
  • زیتون سبز 8 عدد متوسط
  • پنیر پیتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوری
  • خیار شور 2 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ 2 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت، نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

  2. سپس ترکیب به دست آمده را به دایره‌های مساوی تقسیم کنید و به شکل همبرگر در بیاورید. توجه داشته باشید اندازه و ضخامت همبرگر به نان و سلیقه‌ی شما بر می‌گردد، اما همبرگرهای کوچک‌تر و نازک‌تر، راحت‌تر مغزپخت می‌شوند. سپس با کره سرخ نمایید.

  3. برای سس، میتوانید نصف پیاز و خیارشور را رنده کنید و با جعفری خردشده و نمک و فلفل و لیموترش سس را مزه دار کنید.

  4. وقتی همبرگر پخت،  روی آن پنیر پیتزا را ریخته و همبرگر  را با گوجه، خیارشورو فلفل دلمه ای زیتون و سس درست شده در برگ های کاهو بپیچید .همبرگر شما اماده میل کردن می باشد، نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید