طرز تهیه هویج پلو
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
45 دقیقه
زمان کلی
60 دقیقه
مواد لازم
- برنج پخته (کم روغن) 20 قاشق غذاخوری
- هویج خام 3 عدد متوسط
- زرشک 3 قاشق غذاخوری
- بادام درختی (مغز) 1 قاشق غذاخوری
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- شکر 1 قاشق مرباخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
در یک قابلمه مقداری آب جوش بریزید و 200 گرم برنج خام را که از قبل با نمک خیس کردهاید، به آب اضافه و پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید.
-
هویج را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
-
زرشک را شسته و با شکر به هویج اضافه کنید و تفت دهید.
-
در این مرحله یک لایه برنج آبکش و سپس هویج و زرشک بریزید و این کار را چند بار تکرار کنید تا مواد تمام شود. در آخر زعفران را روی برنج بریزید و 15 دقیقه دم کنید.
-
در موقع سرو، برنج را با خلال بادام تزیین کنید. نوش جان!