طرز تهیه هویج پلو

هویج پلو یک غذای ساده و مغذی است که از ترکیب برنج و هویج رنده‌شده یا خلال‌شده تهیه می‌شود. هویج‌ها به برنج آبکش‌شده اضافه می‌شوند تا طعمی شیرین و ملایم به آن بدهند. این غذا معمولاً با ادویه‌هایی مانند زعفران و نمک مزه‌دار می‌شود. گاهی به آن زرشک یا بادام نیز اضافه می‌شود تا طعم و بافتی متفاوت پیدا کند. هویج پلو می‌تواند به‌تنهایی یا با گوشت یا مرغ سرو شود و یک گزینه مناسب برای وعده‌های غذایی سبک و سالم است.

 

طرز تهیه هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 1070 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج پخته (کم روغن) 20 قاشق غذاخوری
  • هویج خام 3 عدد متوسط
  • زرشک 3 قاشق غذاخوری
  • بادام درختی (مغز) 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • شکر 1 قاشق مرباخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. در یک قابلمه مقداری آب جوش بریزید و 200 گرم برنج خام را که از قبل با نمک خیس کرده‌اید، به آب اضافه و پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید.

  2. هویج را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید. 

  3. زرشک را شسته و با شکر به هویج اضافه کنید و تفت دهید.

  4. در این مرحله یک لایه برنج آبکش و سپس هویج و زرشک بریزید و این کار را چند بار تکرار کنید تا مواد تمام شود. در آخر زعفران را روی برنج بریزید و 15 دقیقه دم کنید.

  5. در موقع سرو، برنج را با خلال بادام تزیین کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید