هویج پلو با مرغ یک غذای خوشمزه و مغذی است که طعمی شیرین و خوشایند بهدلیل ترکیب هویج با برنج و مرغ دارد. این غذا معمولاً برای افرادی که به دنبال یک وعده غذایی سالم و سبک هستند، مناسب است. طعم مرغ پختهشده به همراه برنج و هویج تفتدادهشده، یک وعده کامل و لذیذ بهوجود میآورد که میتواند با زعفران، زرشک یا بادام تزئین شود تا طعمی خاص و جذابتر پیدا کند. این غذا بهطور معمول با سالاد یا ماست سرو میشود و گزینهای محبوب برای مهمانیها و جشنها است.
طرز تهیه هویج پلو با مرغ
مواد لازم
- برنج پخته (کم روغن) 20 قاشق غذاخوری
- هویج خام 3 عدد متوسط
- زرشک 4 قاشق غذاخوری
- بادام درختی (مغز) 2 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ ، بدون پوست ، پخته 2 لیوان خرد شده
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- شکر 1 قاشق مرباخوری
- پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
در یک قابلمه مقداری آب جوش بریزید و 200 گرم برنج خام را که از قبل با نمک خیس کردهاید، به آب اضافه و پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید.
-
هویج را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
-
زرشک را شسته و با شکر به هویج اضافه کنید و تفت دهید.
-
مرغ را آبپز کرده و ریش ریش کنید و به ترکیب هویج و زرشک اضافه کرده و کمی تفت دهید. پس از اینکه مرغ کمی تفت داده شد، در صورت تمایل مقدار بسیار کمی از گلاب را به ترکیب اضافه کنید تا طعم و بوی بهتری بگیرد.
-
در این مرحله یک لایه برنج آبکش و سپس مرغ، هویج و زرشک بریزید و این کار را چند بار تکرار کنید تا مواد تمام شود. در آخر در صورت تمایل زعفران و دارچین را روی برنج بریزید و 15 دقیقه دم کنید.
-
در موقع سرو، میتوانید به دلخواه برنج را با خلال بادام تزیین کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: میتوانید بجای سینه مرغ، از ران یا ساق مرغ استفاده کنید.
سلام ممنونم عالی بود.🌟