طرز تهیه هویج پلو با مرغ

هویج پلو با مرغ یک غذای خوشمزه و مغذی است که طعمی شیرین و خوشایند به‌دلیل ترکیب هویج با برنج و مرغ دارد. این غذا معمولاً برای افرادی که به دنبال یک وعده غذایی سالم و سبک هستند، مناسب است. طعم مرغ پخته‌شده به همراه برنج و هویج تفت‌داده‌شده، یک وعده کامل و لذیذ به‌وجود می‌آورد که می‌تواند با زعفران، زرشک یا بادام تزئین شود تا طعمی خاص و جذاب‌تر پیدا کند. این غذا به‌طور معمول با سالاد یا ماست سرو می‌شود و گزینه‌ای محبوب برای مهمانی‌ها و جشن‌ها است.

 

طرز تهیه هویج پلو با مرغ

طرز تهیه هویج پلو با مرغ
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 1690 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج پخته (کم روغن) 20 قاشق غذاخوری
  • هویج خام 3 عدد متوسط
  • زرشک 4 قاشق غذاخوری
  • بادام درختی (مغز) 2 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ ، بدون پوست ، پخته 2 لیوان خرد شده
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • شکر 1 قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. در یک قابلمه مقداری آب جوش بریزید و 200 گرم برنج خام را که از قبل با نمک خیس کرده‌اید، به آب اضافه و پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید.

  2. هویج را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید. 

  3. زرشک را شسته و با شکر به هویج اضافه کنید و تفت دهید.

  4. مرغ را آبپز کرده و ریش ریش کنید و به ترکیب هویج و زرشک اضافه کرده و کمی تفت دهید. پس از اینکه مرغ کمی تفت داده شد، در صورت تمایل مقدار بسیار کمی از گلاب را به ترکیب اضافه کنید تا طعم و بوی بهتری  بگیرد. 

  5. در این مرحله یک لایه برنج آبکش و سپس مرغ، هویج و زرشک بریزید و این کار را چند بار تکرار کنید تا مواد تمام شود. در آخر در صورت تمایل زعفران و دارچین را روی برنج بریزید و 15 دقیقه دم کنید.

  6. در موقع سرو، میتوانید به دلخواه برنج را با خلال بادام تزیین کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: میتوانید بجای سینه مرغ، از ران یا ساق مرغ استفاده کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاه کاربران (1 دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید