طرز تهیه واویشکا

واویشکا یک غذای محبوب و سنتی شمال ایران است که با گوشت چرخ‌کرده، گوجه‌فرنگی، پیاز، تخم مرغ و ادویه تهیه می‌شود. همه مواد به ترتیب  و به آرامی پخته می‌شوند تا طعمی خوش‌عطر و خوشمزه پیدا کنند. واویشکا معمولاً با برنج یا نان سرو می‌شود و به دلیل سادگی و طعم بی‌نظیرش، طرفداران زیادی دارد.

 

طرز تهیه واویشکا

طرز تهیه واویشکا
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 631 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گوساله ، چرخکرده ، خام 120 گرم
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

  2. در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ کنید.

  3. سپس زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و رب را اضافه و کنید و تفت دهید.

  4. سپس گوجه فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید تفت دهید.

  5. هنگامی که آب خورش کم شد، یک عدد تخم مرغ روی آن بشکنید.

  6. بعد از پخت کامل تخم مرغ، غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: بجای گوشت گوساله میتوانید از گوشت گوسفند یا مرغ استفاده کنید.
  • نکته: در صورت تمایل میتوانید کمی گرد غوره نیز اضافه کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید