واویشکا یک غذای محبوب و سنتی شمال ایران است که با گوشت چرخکرده، گوجهفرنگی، پیاز، تخم مرغ و ادویه تهیه میشود. همه مواد به ترتیب و به آرامی پخته میشوند تا طعمی خوشعطر و خوشمزه پیدا کنند. واویشکا معمولاً با برنج یا نان سرو میشود و به دلیل سادگی و طعم بینظیرش، طرفداران زیادی دارد.
طرز تهیه واویشکا
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان آشپزی
30 دقیقه
زمان کلی
40 دقیقه
مواد لازم
- گوشت گوساله ، چرخکرده ، خام 120 گرم
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
-
در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ کنید.
-
سپس زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و رب را اضافه و کنید و تفت دهید.
-
سپس گوجه فرنگیهای خرد شده را اضافه کنید تفت دهید.
-
هنگامی که آب خورش کم شد، یک عدد تخم مرغ روی آن بشکنید.
-
بعد از پخت کامل تخم مرغ، غذای شما آماده است. نوش جان!
نکات
- نکته: بجای گوشت گوساله میتوانید از گوشت گوسفند یا مرغ استفاده کنید.
- نکته: در صورت تمایل میتوانید کمی گرد غوره نیز اضافه کنید.