طرز تهیه پاستای کدو سبز بامرغ

پاستای کدو سبز با مرغ یک غذای سالم و خوش‌طعم است که به‌جای استفاده از پاستای معمولی، از نوارهای کدو سبز به عنوان جایگزین استفاده می‌شود. این غذا با ترکیب کدو سبز، فیله‌های مرغ مزه‌دار شده با ادویه‌ها، و سسی سبک (معمولاً سس بر پایه خامه یا روغن زیتون) تهیه می‌شود. استفاده از کدو سبز به‌جای پاستا، این غذا را به یک گزینه کم‌کربوهیدرات و مناسب برای رژیم‌های سالم تبدیل می‌کند.

ریحان تازه، پنیر پارمسان و گاهی گوجه‌فرنگی‌های خشک‌شده به طعم این غذا جلوه‌ای دلپذیر می‌دهند. این وعده غذایی سبک و پرانرژی، برای کسانی که به دنبال یک انتخاب سالم و مقوی هستند، گزینه‌ای عالی است.

طرز تهیه پاستای کدو سبز بامرغ

طرز تهیه پاستای کدو سبز بامرغ
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی ناهار
کالری 417 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کدو سبز سرخ شده 2 لیوان
  • فیله مرغ ، خام 2 عدد متوسط
  • گردو ( مغز ) 3 عدد متوسط
  • جعفری خام 1 لیوان خرد شده
  • سیر خام 2 حبه متوسط
  • پنیر پارمسان 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. برای تهیه سس مغز گردو، پنیر پارمسان، برگ جعفری خرد شده، سیر، روغن زیتون، فلفل و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.

  2. فیله مرغ را خرد کرده و به همراه نمک، فلفل، و مقداری روغن داخل تابه با کره سرخ کنید. در انتهای پخت سس  را به آن اضافه کنید.

  3. در قابلمه‌ای مناسب، مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک اضافه کنید.

  4. کدو سبز را رشته رشته کرده و سرخ کنید.

  5. محتویات را به کدو اضافه کنید و پنیر پارمسان را روی آن بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید