پاستا میتبال و ریحان یک غذای ایتالیایی خوشمزه و محبوب است که از ترکیب کوفتههای گوشتی (میتبال) با سس گوجهفرنگی و پاستای دلخواه تهیه میشود. کوفتهها با استفاده از گوشت چرخکرده، ادویهها و گاهی نانسوخاری درست شده و در سس گوجه تازه پخته میشوند. این سس با برگهای معطر ریحان تازه، طعمی بینظیر پیدا میکند. پاستا معمولاً با میتبالها و سس گوجه سرو میشود و در نهایت با پنیر پارمسان رندهشده تزئین میگردد. این غذا هم مناسب برای وعدههای رسمی و هم برای یک شام خانگی لذیذ است.
طرز تهیه پاستا میت بال و ریحان
مواد لازم
- گوشت گوساله ، چرخکرده ، خام 110 گرم
- ماکارونی پخته 2 لیوان
- ریحان خام 4 قاشق غذاخوری خرد شده
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 1 لیوان خرد شده
- سیر خام 1 حبه متوسط
- ریحان خشک 1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
در یک قابلمه آب بریزید تا بجوشد به آن نمک و کمی روغن اضافه کنید. پاستا را به آن اضافه کنید و بجوشانید تا نرم شود. سپس آبکش کنید.
-
گوشت چرخ کرده را با ریحان خشک و نمک مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
-
مخلوط گوشت را به صورت توپهای کوچک در بیاوردید و در مقداری روغن تفت دهید. به این صورت میتبالها (گوشت قلقلی) آماده میشوند.
-
پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید.
-
گوجه فرنگیها را ریز ریز خرد کنید و به همراه ریحان، رب گوجه، نمک و فلفل قرمز (در صورت تمایل) به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب بیاندازد.
-
حرارت را کم کنید، میت بالها را به سس اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.
-
حرارت را خاموش کنید و پنیر پارمسان را اضافه کنید.
-
پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن کمی سس و میت بال بریزید. میتوانید به دلخواه روی پاستا مقداری پنیر پارمسان و کمی ریحان بریزید. نوش جان!