طرز تهیه پاستا میت بال و ریحان

پاستا میت‌بال و ریحان یک غذای ایتالیایی خوشمزه و محبوب است که از ترکیب کوفته‌های گوشتی (میت‌بال) با سس گوجه‌فرنگی و پاستای دلخواه تهیه می‌شود. کوفته‌ها با استفاده از گوشت چرخ‌کرده، ادویه‌ها و گاهی نان‌سوخاری درست شده و در سس گوجه تازه پخته می‌شوند. این سس با برگ‌های معطر ریحان تازه، طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کند. پاستا معمولاً با میت‌بال‌ها و سس گوجه سرو می‌شود و در نهایت با پنیر پارمسان رنده‌شده تزئین می‌گردد. این غذا هم مناسب برای وعده‌های رسمی و هم برای یک شام خانگی لذیذ است.

طرز تهیه پاستا میت بال و ریحان

طرز تهیه پاستا میت بال و ریحان
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی ناهار
کالری 1113 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گوساله ، چرخکرده ، خام 110 گرم
  • ماکارونی پخته 2 لیوان
  • ریحان خام 4 قاشق غذاخوری خرد شده
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 1 لیوان خرد شده
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • ریحان خشک 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. در یک قابلمه آب بریزید تا بجوشد به آن نمک و کمی روغن اضافه کنید. پاستا را به آن اضافه کنید و بجوشانید تا نرم شود. سپس آبکش کنید.

  2. گوشت چرخ کرده را با ریحان خشک و نمک مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

  3. مخلوط گوشت را به صورت توپ‌های کوچک در بیاوردید و در مقداری روغن تفت دهید. به این صورت میت‌بال‌ها (گوشت قلقلی) آماده می‌شوند.

  4. پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید.

  5. گوجه فرنگی‌ها را ریز ریز خرد کنید و به همراه ریحان، رب گوجه، نمک و فلفل قرمز (در صورت تمایل) به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب بیاندازد.

  6. حرارت را کم کنید، میت بال‌ها را به سس اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.

  7. حرارت را خاموش کنید و پنیر پارمسان را اضافه کنید.

  8. پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن کمی سس و میت بال بریزید. میتوانید به دلخواه روی پاستا مقداری پنیر پارمسان و کمی ریحان بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید