پوره سیبزمینی با مرغ یک غذای کامل، نرم و مغذی است که از ترکیب سیبزمینی پورهشده و تکههای مرغ پخته یا تفتداده شده تهیه میشود. پوره سیبزمینی با کره، شیر یا خامه طعمدهی و بافتی کرمی پیدا میکند. مرغ مزهدار شده با ادویههایی مانند فلفل، زردچوبه، یا آویشن میتواند بهصورت تکهای در کنار پوره یا ترکیب شده با آن سرو شود.
این غذا میتواند با سبزیجات بخارپز یا تازه مانند بروکلی یا هویج تکمیل شود و گزینهای عالی برای یک وعده مغذی و سبک باشد. همچنین میتوان آن را بهعنوان غذایی مناسب برای کودکان یا افرادی با رژیم غذایی نرم و کمچرب پیشنهاد داد.
طرز تهیه پوره سیب زمینی با مرغ
مواد لازم
- سیب زمینی پخته 2 عدد متوسط
- شیر 2 % چرب 0.75 فنجان
- کره 2 قاشق مرباخوری
- سینه مرغ ، با پوست ،خام 1.5 لیوان خرد شده
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- قارچ خام 6 عدد متوسط
- هویج خام 1 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- پودر آویشن 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا سیب زمینی پخته را همراه با کره (دلخواه) و شیر و زعفران حل شده و نمک و فلفل به صورت پوره در بیاورید. پوره را کف یک ظرف پیرکس چرب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و کنار بگذارید.
-
در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز خرد شده را در آن ریخته و تفت دهید، مرغ را که پخته و ریش ریش کرده اید را اضافه کرده و تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کنید و تفت دهید.
-
بعد هویج نگینی و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و کمی که تفت داده شد، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس یک استکان آب به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزند و آب آن تمام شود.
-
سپس این مواد را روی پوره ریخته صاف کنید و در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت حدودا یک ربع قرار دهید تا بپزد.
-
میتوانید پوره سیب زمینی و مایه مرغ و سبزیجات را به صورت لایه لایه و طبقه ای بریزید؛ به صورتی که یک لایه نازک از پوره را داخل ظرف پخش کنید و روی آن لایه ای از مایه ی مرغ و سبزیجات و سپس لایه سوم از پوره سیب زمینی و به همین ترتیب تا اتمام مواد پوره، داخل ظرف بریزید.
نکات
- نکته: در صورتی که میزان چربی در رژیم شما محدود شده است، کره را حذف کنید و از کمترین میزان روغن استفاده کنید.