طرز تهیه چیکن استراگانف

چیکن استراگانف یک غذای خوشمزه و محبوب است که از آشپزی روسی الهام گرفته شده است. این غذا با ترکیب تکه‌های مرغ نرم و پخته‌شده، سس خامه‌ای خوش‌طعم، قارچ و گاهی پیاز تهیه می‌شود. معمولاً مواد با ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه و جوز هندی طعم‌دار شده و با خامه یا پنیر به غلظت مطلوب می‌رسند. چیکن استراگانف اغلب با برنج، پاستا یا سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو می‌شود و به دلیل طعم لذیذ و بافت کرمی، یکی از گزینه‌های محبوب در میان غذاهای بین‌المللی به شمار می‌آید.

طرز تهیه چیکن استراگانف

طرز تهیه چیکن استراگانف
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 502 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 130 گرم
  • آرد گندم سفید ( مخصوص پخت نان ) 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیب زمینی خام 0.5 عدد متوسط
  • خامه غلیظ 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
  • کره 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. سیب زمینی را به صورت خلال‌های نازک برش دهید و با نمک سرخ کنید.

  2. در ظرفی دیگر کره را بریزید، سپس آرد به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که رنگ آرد عوض نشود سپس آب را به آرامی اضافه کنید و بگذارید غلیظ شود.

  3. پیازها رو خرد کنید و در روغن تفت بدید.

  4. سینه مرغ را به صورت نواری نازک بریده و به همراه پیاز سرخ کنید.

  5. قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و به مرغ اضافه کنید تا سرخ شود.

  6. سس را به مخلوط مرغ و قارچ اضافه کنید. کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. بگذارید تا ۵ دقیقه بپزد.

  7. در آخر وقتی غذا را از روی شعله برداشتید، خامه را به غذا اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

  8. سپس سیب زمینی سرخ شده را بر روی غذا سرو کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید