چیکن استراگانف یک غذای خوشمزه و محبوب است که از آشپزی روسی الهام گرفته شده است. این غذا با ترکیب تکههای مرغ نرم و پختهشده، سس خامهای خوشطعم، قارچ و گاهی پیاز تهیه میشود. معمولاً مواد با ادویههایی مانند فلفل سیاه و جوز هندی طعمدار شده و با خامه یا پنیر به غلظت مطلوب میرسند. چیکن استراگانف اغلب با برنج، پاستا یا سیبزمینی سرخشده سرو میشود و به دلیل طعم لذیذ و بافت کرمی، یکی از گزینههای محبوب در میان غذاهای بینالمللی به شمار میآید.
طرز تهیه چیکن استراگانف
مواد لازم
- سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 130 گرم
- آرد گندم سفید ( مخصوص پخت نان ) 1 قاشق غذاخوری
- قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- سیب زمینی خام 0.5 عدد متوسط
- خامه غلیظ 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
- کره 1 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
سیب زمینی را به صورت خلالهای نازک برش دهید و با نمک سرخ کنید.
-
در ظرفی دیگر کره را بریزید، سپس آرد به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که رنگ آرد عوض نشود سپس آب را به آرامی اضافه کنید و بگذارید غلیظ شود.
-
پیازها رو خرد کنید و در روغن تفت بدید.
-
سینه مرغ را به صورت نواری نازک بریده و به همراه پیاز سرخ کنید.
-
قارچ را به صورت ورقهای خرد کنید و به مرغ اضافه کنید تا سرخ شود.
-
سس را به مخلوط مرغ و قارچ اضافه کنید. کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. بگذارید تا ۵ دقیقه بپزد.
-
در آخر وقتی غذا را از روی شعله برداشتید، خامه را به غذا اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
-
سپس سیب زمینی سرخ شده را بر روی غذا سرو کنید. نوش جان!