طرز تهیه کباب تابه ای

کباب تابه‌ای یک غذای ساده و خوشمزه ایرانی است که با گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. مواد کبابی به‌صورت یکنواخت در تابه پهن شده و سرخ می‌شوند، سپس با گوجه‌فرنگی‌های حلقه‌شده تفت داده می‌شوند تا طعمی دلپذیر پیدا کنند. این غذا معمولاً با برنج، نان تازه یا سبزی خوردن سرو می‌شود.

 

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 519 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 135 گرم
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را با رنده‌ی ریز رنده کنید و با گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها، خیلی خوب ورز دهید.

  2. یک تابه که اندازه‌ی مناسبی برای مواد دارد انتخاب کنید و کمی روغن بریزید و مواد را به ضخامت ۲ سانتی متر در تابه پهن کنید و بر روی شعله بگذارید تا با حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

  3. وقتی که آب گوشت تمام شد به شکل نواری برش بزنید و بعد از چند دقیقه برگردانید تا طرف دیگر نیز برای ۱۵ دقیقه سرخ شود.

  4. در صورت تمایل ۲ عدد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را حلقه کنید و در روغن باقی مانده کمی تفت دهید.

  5. کباب تابه و سبزیجات سرخ شده را در ظرفی مناسب بکشید و روی آن کمی سماق بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید