طرز تهیه کباب ترش

کباب ترش یکی از غذاهای سنتی و محبوب شمال ایران است که از گوشت قرمز (معمولاً گوساله یا گوسفند) تهیه می‌شود. تکه‌های گوشت در ترکیبی از رب انار، گردوی آسیاب‌شده، پیاز رنده‌شده، سیر و سبزی‌های معطر (مانند چوچاق) مزه‌دار شده و سپس کباب می‌شوند. طعم ترش و دلچسب این کباب، آن را به گزینه‌ای جذاب برای سرو در کنار برنج کته و زیتون پرورده تبدیل کرده است.

 

طرز تهیه کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 432 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • راسته گوسفند ، با چربی ، خام 170 گرم
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • گردو ( مغز ) 2 عدد
  • جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. گردو، پیاز و جعفری را با غذاساز به صورت پوره در بیاوردید. برای این کار می‌توانید از رنده نیز استفاده کنید.

  2. اگر سبزی چوچاق دارید، می‌توانید 0.5 قاشق غذاخوری چوچاق به ترکیب اضافه کنید (برای لذیذ تر شدن کباب میتوانید کمی روغن به مایه اضافه کنید).

  3. گوشت، سبزیجات و رب انار را به خوبی با هم مخلوط کنید و برای ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد استراحت کند. به هیچ عنوان در زمان استراحت گوشت از نمک استفاده نکنید، چون باعث سفت شدن کباب خواهدشد. 

  4. بعد از ۱۲ ساعت، گوشت‌ها را سیخ بزنید و مقداری نمک و فلفل روی آن‌ها بریزید و روی منقل کباب یا روی صفحه گریل کنید. توجه داشته باشید که آتش نباید شعله‌ور باشد، چون باعث سوختن رب انار و بدطعم شدن کباب می‌شود.

  5. زمانی که گوشت به خوبی پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید