طرز تهیه کباب ترش
زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان آشپزی
20 دقیقه
زمان کلی
40 دقیقه
مواد لازم
- راسته گوسفند ، با چربی ، خام 170 گرم
- پیاز خام 1 عدد متوسط
- رب انار 1 قاشق غذاخوری
- گردو ( مغز ) 2 عدد
- جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
گردو، پیاز و جعفری را با غذاساز به صورت پوره در بیاوردید. برای این کار میتوانید از رنده نیز استفاده کنید.
-
اگر سبزی چوچاق دارید، میتوانید 0.5 قاشق غذاخوری چوچاق به ترکیب اضافه کنید (برای لذیذ تر شدن کباب میتوانید کمی روغن به مایه اضافه کنید).
-
گوشت، سبزیجات و رب انار را به خوبی با هم مخلوط کنید و برای ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد استراحت کند. به هیچ عنوان در زمان استراحت گوشت از نمک استفاده نکنید، چون باعث سفت شدن کباب خواهدشد.
-
بعد از ۱۲ ساعت، گوشتها را سیخ بزنید و مقداری نمک و فلفل روی آنها بریزید و روی منقل کباب یا روی صفحه گریل کنید. توجه داشته باشید که آتش نباید شعلهور باشد، چون باعث سوختن رب انار و بدطعم شدن کباب میشود.
-
زمانی که گوشت به خوبی پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!