طرز تهیه کباب چنجه

کباب چنجه یکی از انواع کباب‌های ایرانی است که از تکه‌های گوشت گوسفند یا گوساله تهیه می‌شود. گوشت به قطعات کوچک تقسیم و با ترکیبی از پیاز، ماست یا روغن زیتون، آبلیمو و ادویه‌هایی مانند زعفران، فلفل و نمک مزه‌دار می‌شود. سپس این تکه‌ها روی سیخ کشیده شده و بر روی زغال یا شعله مستقیم کباب می‌شوند. کباب چنجه به دلیل طعم لطیف و آبدار خود، معمولاً با نان یا برنج و همراه با سبزی خوردن، گوجه‌فرنگی کبابی و دوغ سرو می‌شود.

 

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 455 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • راسته گوسفند ، با چربی ، خام 180 گرم
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز و جعفری را با غذاساز به صورت پوره در بیاوردید. برای این کار می‌توانید از رنده نیز استفاده کنید. 

  2. گوشت، روغن زیتون، پیاز و جعفری را به خوبی با هم مخلوط کنید و برای ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد استراحت کند. به هیچ عنوان در زمان استراحت گوشت از نمک استفاده نکنید، چون باعث سفت شدن کباب خواهدشد. 

  3. بعد از ۱۲ ساعت، گوشت‌ها را سیخ بزنید و مقداری نمک و فلفل روی آن‌ها بریزید و روی منقل کباب یا روی صفحه گریل کنید. توجه داشته باشید که آتش نباید شعله‌ور باشد.

  4. زمانی که گوشت به خوبی پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید