طرز تهیه کباب کوبیده

کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین و مشهورترین غذاهای ایرانی است که از گوشت چرخ‌کرده (معمولاً ترکیب گوشت گوسفند و گوساله)، پیاز رنده‌شده و ادویه‌هایی مانند نمک و فلفل تهیه می‌شود. این مخلوط به‌خوبی ورز داده می‌شود تا منسجم شده و سپس به شکل یکنواخت روی سیخ‌های پهن فرم داده می‌شود. کباب‌ها بر روی زغال یا شعله مستقیم کباب می‌شوند تا سطحی طلایی و بافتی نرم داشته باشند. کباب کوبیده معمولاً با برنج، نان تازه، گوجه‌فرنگی کبابی و سبزی خوردن سرو می‌شود و یکی از غذاهای اصلی در مهمانی‌ها و دورهمی‌های ایرانی است.

 

طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده
زمان آماده سازی 60 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 285 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گوسفند و گوساله ، چرخکرده ، خام 120 گرم
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. برای اینکه کباب کوبیده‌ی خوبی داشته باشید بهتر است از مخلوط دو سوم گوشت گوسفند و یک سوم گوشت گوساله استفاده کنید.

  2. برای هر سیخ، 120 گرم گوشت در نظر بگیرید.

  3. نسبت پیاز به گوشت باید ۱ به ۴ باشد. پیاز را با گوشت کوب برقی پوره کنید، در غیر این صورت رنده کنید. بعد از آن باید به خوبی آب پیاز را بگیرید.

  4. پیازهای له شده و گوشت و ادویه را به خوبی ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند و حالت چسبندگی پیدا کنند.

  5. هر چقدر گوشت بیشتر ورز داده شود، نرم‌تر و چسبنده‌تر میشود.

  6. بعد از ورز دادن گوشت، آن را برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

  7. برای سیخ زدن کباب به اندازه یک مشت از مایه کباب بردارید و بر روی سیخ‌های پهن قرار دهید و با فشار و حالت دست مایه گوشت را به اندازه‌ای که نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک شود روی سطح سیخ یپوشانید. با انگشتتان روی سیخ را فشار دهید تا اثر انگشتان بر روی گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای گوشت را به سیخ بچسبانید.

  8. ذغال را آماده کنید. در این مرحله باید آتش ذغال فروکش کند، سپس سیخ‌های کباب را بر روی آتش بگذارید و باد بزنید تا کباب خودش را بگیرد و کباب از سیخ جدا نشود. وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست و اجازه دهید به آرامی کباب بپزد.

  9. زمان پخت کباب حدودا ۳۰ دقیقه است. بعد از آماده شدن میتوانید روی کباب سماق بزنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید