طرز تهیه کتلت لوبیا سفید

کتلت لوبیا سفید یک غذای گیاهی و مقوی است که با ترکیب لوبیا سفید پخته‌شده، سیب‌زمینی، پیاز، سیر و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. مواد به‌خوبی مخلوط و ورز داده می‌شوند، سپس به شکل کتلت‌های کوچک درآورده و در روغن سرخ می‌شوند تا سطحی طلایی و ترد پیدا کنند. این کتلت‌ها گزینه‌ای سالم و لذیذ برای سرو با نان تازه، سالاد یا ماست هستند.

 

طرز تهیه کتلت لوبیا سفید

طرز تهیه کتلت لوبیا سفید
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 909 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لوبیا سفید پخته 2 لیوان
  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
  • جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز، سیر و سیب زمینی را با رنده‌ی ریز، رنده کنید و سپس با لوبیا سفید پخته شده و له شده، جعفری خرد شده، تخم مرغ و ادویه‌ها به خوبی مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

  2. مخلوط را به اندازه‌ی نصف کف دست تقسیم کنید و به شکل بیضی یا دایره درآورید و درون تابه با روغن سرخ کنید.

  3. کتلت را برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.

  4. وقتی دو طرف سرخ شد، کتلت شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید