طرز تهیه کوفته بادمجان

کوفته بادمجان با گوشت یک غذای خوش‌طعم و مغذی است که با ترکیبی از بادمجان کبابی یا پخته‌شده، گوشت چرخ‌کرده، لپه پخته، برنج، سبزی‌های معطر (مانند جعفری و نعناع) و ادویه تهیه می‌شود. مواد به‌خوبی ورز داده شده و به شکل کوفته‌های گرد درآورده می‌شوند. سپس این کوفته‌ها در سسی از رب گوجه‌فرنگی، پیاز و ادویه‌جات پخته می‌شوند تا طعمی لذیذ پیدا کنند. این غذا معمولاً با نان یا برنج سرو می‌شود و انتخابی عالی برای یک وعده دلچسب و مقوی است.

 

 

 

طرز تهیه کوفته بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 1426 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 110 گرم
  • بادمجان خام 3 عدد متوسط
  • تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
  • پلو آبکش ( بدون روغن ) 29 قاشق غذاخوری
  • گردو ( مغز ) 4 عدد
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • ریحان خام 0.5 لیوان خرد شده
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • ریحان خشک 2 قاشق غذاخوری
  • مرزه خشک 0.5 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
  • روغن کانولا 3 قاشق مرباخوری
  • پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1.  گوشت را دوبار چرخ کنید و با نمک و فلفل خوب ورز دهید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.

  2. بادمجان را حلقه حلقه کنید و در فر بگذارید تا بپزد.

  3. بادمجان تنوری را ساطوری و له کنید. بادمجان و سیر له شده را به گوشت بیفزایید و مخلوط کنید. در آخر، گردوی خرد شده و برنج آبکش را بریزید و خوب ورز دهید.

  4. مقداری از مایه را بردارید و در دست به شکل بیضی درآورید. در صورت تمایل، می‌توانید در وسط کوفته نصف گردو قرار دهید. سپس کوفته را در آرد سوخاری بغلتانید. در تابه‌ای روغن را گرم کنید و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید.

  5. برای تهیه سس، ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را بیفزایید و کمی سرخ کنید. سپس آب را بریزید و قرص عصاره گوشت را به آن اضافه کنید.

  6. نمک و فلفل سس را اندازه کنید و اجازه دهید بجوشد تا کمی غلیظ شود. در آخر، آب لیمو را بریزید.

  7. سپس کوفته‌ها را به سس اضافه کنید و بگذارید که بپزند.

  8. وقتی که کوفته‌ها پخت در موقع سرو، پنیر را بر روی کوفته‌ها بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید