طرز تهیه کوکو سبزی
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان آشپزی
30 دقیقه
زمان کلی
40 دقیقه
مواد لازم
- گشنیز تازه 0.5 لیوان خرد شده
- جعفری خام 0.5 لیوان خرد شده
- تره 1 لیوان خرد شده
- شوید تازه 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- زرشک 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق غذاخوری
- روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا سبزی را ریز خرد کنید، سپس به همراه تخم مرغ، نمک، سیر خرد شده، گردو خرد شده و زرشک (در صورت تمایل) به خوبی مخلوط کنید.
-
در تابه روغن بریزید و بگذارید که داغ شود، سپس مواد را به صورت یکدست در تابه بریزید و سرخ کنید. بهتر است در تابه بسته باشد.
-
وقتی که کوکو خودش را گرفت، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود، در این مرحله نیازی نیست که در ماهیتابه گذاشته شود.
-
وقتی که دو طرف کوکو طلایی شد، غذا آماده است. نوش جان!
-
در صورت عدم تمایل میتوانید سیر را حذف کنید.
نکات
- نکته: میتوانید هربار از مایه کوکو سبزی به اندازه 2 قاشق غذا خوری جدا کرده و سرخ کنید.