طرز تهیه کوکو سیب زمینی

کوکو سیب‌زمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با سیب‌زمینی آب‌پز و رنده‌شده، تخم‌مرغ، پیاز، آرد و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. مواد به‌خوبی مخلوط و ورز داده شده، سپس به شکل دلخواه در ماهیتابه سرخ می‌شوند تا سطحی طلایی و بافتی نرم و ترد پیدا کنند. این غذا معمولاً با نان، سبزی خوردن یا ماست سرو می‌شود و گزینه‌ای سریع و محبوب برای وعده‌های اصلی سبک یا رژیمی است.

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی شام
کالری 594 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیب زمینی خام 4 عدد متوسط
  • تخم مرغ خام 2 عدد
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. سیب‌زمینی را بپزید، پوست بکنید و رنده کنید.

  2. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و خوب بزنید تا کاملا کف کند.

  3. کمی نمک و فلفل و سیر رنده‌شده داخل تخم مرغ بریزید و سیب زمینی را که کاملا سرد شده است به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

  4. در تابه روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. مایه را در روغن بریزید و حرارت را ملایم کنید. با پشت قاشق روی آن را صاف کنید تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود.

  5. وقتی که یک طرف کوکو سرخ شد، کوکو را برش زده و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

  6. وقتی که دو طرف کوکو طلایی شد، غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: در صورت تمایل می‌توانید به مایه کوکو پیاز رنده شده بزنید.
  • نکته: توصیه میشود در صورت دسترسی، از هواپز برای پخت استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید