کوکو سیبزمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با سیبزمینی آبپز و رندهشده، تخممرغ، پیاز، آرد و ادویههای مختلف تهیه میشود. مواد بهخوبی مخلوط و ورز داده شده، سپس به شکل دلخواه در ماهیتابه سرخ میشوند تا سطحی طلایی و بافتی نرم و ترد پیدا کنند. این غذا معمولاً با نان، سبزی خوردن یا ماست سرو میشود و گزینهای سریع و محبوب برای وعدههای اصلی سبک یا رژیمی است.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
مواد لازم
- سیب زمینی خام 4 عدد متوسط
- تخم مرغ خام 2 عدد
- سیر خام 1 حبه متوسط
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
سیبزمینی را بپزید، پوست بکنید و رنده کنید.
-
تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و خوب بزنید تا کاملا کف کند.
-
کمی نمک و فلفل و سیر رندهشده داخل تخم مرغ بریزید و سیب زمینی را که کاملا سرد شده است به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
-
در تابه روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. مایه را در روغن بریزید و حرارت را ملایم کنید. با پشت قاشق روی آن را صاف کنید تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود.
-
وقتی که یک طرف کوکو سرخ شد، کوکو را برش زده و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
-
وقتی که دو طرف کوکو طلایی شد، غذای شما آماده است. نوش جان!
نکات
- نکته: در صورت تمایل میتوانید به مایه کوکو پیاز رنده شده بزنید.
- نکته: توصیه میشود در صورت دسترسی، از هواپز برای پخت استفاده کنید.