طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

کوکو لوبیا سبز یک غذای سبک و خوش‌طعم ایرانی است که از ترکیب لوبیا سبز خردشده و نیم‌پز، تخم‌مرغ، سیب‌زمینی رنده‌شده، پیاز، هویج و ادویه تهیه می‌شود. گاهی گوشت چرخ‌کرده یا زرشک نیز به این ترکیب اضافه می‌شود. مواد به‌خوبی مخلوط شده و در ماهیتابه سرخ می‌شوند تا سطحی طلایی و بافتی نرم داشته باشند. این غذا معمولاً با نان، سبزی خوردن یا ماست سرو می‌شود و یک گزینه مغذی و جذاب برای وعده‌های مختلف است.

 

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی شام
کالری 589 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لوبیا سبز خام 2 لیوان
  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • هویج خام 2 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • تخم مرغ خام 2 عدد متوسط
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. لوبیاها را از قبل به صورت نگینی ریز خرد و سپس آب پز کنید.

  2. سیب زمینی‌ها را نیز مانند لوبیا به صورت ریز خرد و در روغن سرخ کنید، سپس هویج را رنده و اضافه کنید و تفت دهید.

  3. تخم مرغ‌ها را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید.

  4. سپس در ظرفی مناسب لوبیاها، سیب زمینی‌های سرخ شده، مخلوط تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

  5. تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. سپس مواد کوکو را به صورت یک‌دست داخل تابه بریزید.

  6. حرارت زیر تابه را ملایم کنید تا یک طرف کوکو پخته شود. اگر هنگام برگرداندن کوکو دچار مشکل شدید، می‌توانید کوکو را به 4 قسمت تقسیم کرده و هر طرف را جداگانه برگردانید.

  7. هنگامی که سمت دیگر کوکو نیز با حرارت کم پخته شد، می‌توانید آن را در ظرف موردنظر سرو کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید