طرز تهیه کینوا و سبزیجات

کینوا و سبزیجات یک وعده غذایی سالم و مغذی است که از کینوا (یک نوع دانه مغذی و بدون گلوتن) و انواع سبزیجات تازه یا پخته مانند فلفل دلمه‌ای، کلم بروکلی و هویج تهیه می‌شود. کینوا به‌عنوان منبع غنی از پروتئین و فیبر استفاده شده و سبزیجات به طعم و مواد مغذی غذا افزوده می‌شوند. این ترکیب معمولاً با روغن زیتون و ادویه‌های معطر مانند زعفران، لیمو و آویشن مزه‌دار می‌شود. این غذا به‌عنوان یک وعده گیاهی سبک، سالم و پرانرژی می‌تواند برای رژیم‌های غذایی مختلف مناسب باشد.

 

طرز تهیه کینوا و سبزیجات

طرز تهیه کینوا و سبزیجات
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 772 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کینوا پخته 22 قاشق غذاخوری
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • کلم بروکلی خام 1.5 لیوان خرد شده
  • فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • ذرت پخته 1.5 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خام 0.5 لیوان خرد شده
  • روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
  • سویا سس 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا کینوا را شسته و سپس روی آن آب بریزید تا ۱ بند انگشت روی آن را بگیرد. بگذارید آب به جوش بیاید و سپس تا دم کشیدن کامل در آن را بگذارید.

  2. تمام سبزیجات (به جز پیازچه) را به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

  3. به سبزیجات روغن کنجد، سویا سس، فلفل سیاه و کینوا پخته را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید.

  4. در آخر پیازچه‌ی خرد شده را روی غذا بریزید. نوش جان!

نکات

  • نکته: این غذا به خاطر داشتن سویا سس احتیاج به نمک ندارد.
  • نکته: برای خوشرنگ‌تر شدن غذا شما میتوانید از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید