طرز تهیه کینوا و سس سبز

کینوا و سس سبز یک غذای خوش‌طعم و سالم است که با پایه کینوا پخته‌شده و سسی از سبزیجات تازه تهیه می‌شود. سس سبز معمولاً از ترکیب موادی مانند گشنیز، جعفری، ریحان، سیر، آب‌لیمو، روغن زیتون و ادویه‌جات تهیه می‌شود که عطر و طعمی بی‌نظیر به کینوا می‌بخشد. این غذا به‌تنهایی یا همراه با سبزیجات کبابی سرو می‌شود و یک گزینه عالی برای رژیم‌های سالم و گیاهی است.

 

طرز تهیه کینوا و سس سبز

طرز تهیه کینوا و سس سبز
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 910 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 0.5 لیوان خرد شده
  • روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
  • کینوا پخته 22 قاشق غذاخوری
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • کدو سبز خام 1 لیوان خرد شده
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • گشنیز تازه 0.5 لیوان خرد شده
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
  • ارده 1.5 قاشق غذاخوری
  • تخمه کدو ( خام ) 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا کینوا را شسته و سپس روی آن آب بریزید تا ۱ بند انگشت روی آن را بگیرد. بگذارید آب به جوش بیاید و سپس تا دم کشیدن کامل در آن را بگذارید.

  2. تمام سبزیجات (به جز پیازچه) را به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

  3. به سبزیجات روغن زیتون، سس دست ساز و کینوا پخته را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید.

  4. برای تهیه سس سبز داخل میکسر گنشیز،تخمه کدو،سیر لیمو ترش،ارده، آب و  روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید سپس در انتها روی ترکیب کینوا و سبزیجات بریزید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید