طرز تهیه کینوا و سس سبز
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
45 دقیقه
زمان کلی
60 دقیقه
مواد لازم
- سیر خام 1 حبه متوسط
- فلفل دلمه ای خام 0.5 لیوان خرد شده
- روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
- کینوا پخته 22 قاشق غذاخوری
- هویج خام 1 عدد متوسط
- کدو سبز خام 1 لیوان خرد شده
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- گشنیز تازه 0.5 لیوان خرد شده
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
- ارده 1.5 قاشق غذاخوری
- تخمه کدو ( خام ) 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا کینوا را شسته و سپس روی آن آب بریزید تا ۱ بند انگشت روی آن را بگیرد. بگذارید آب به جوش بیاید و سپس تا دم کشیدن کامل در آن را بگذارید.
-
تمام سبزیجات (به جز پیازچه) را به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
-
به سبزیجات روغن زیتون، سس دست ساز و کینوا پخته را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید.
-
برای تهیه سس سبز داخل میکسر گنشیز،تخمه کدو،سیر لیمو ترش،ارده، آب و روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید سپس در انتها روی ترکیب کینوا و سبزیجات بریزید.