گرانولا یک ترکیب خوشمزه و مغذی است که از جو دوسر پرک، مغزهای مختلف (مانند بادام، گردو و فندق)، دانهها (مانند تخمه آفتابگردان یا کدو) و یا در صورت تمایل میوههای خشک (مانند کشمش یا کرنبری) و شیرینکنندههایی مثل عسل یا شیره افرا تهیه میشود. این مواد با هم ترکیب و در فر برشته میشوند تا ترد و طلایی شوند. گرانولا معمولاً بهعنوان صبحانه یا میانوعده، با ماست، شیر یا میوههای تازه سرو میشود و منبع خوبی از فیبر، پروتئین و انرژی است.
طرز تهیه گرانولا
مواد لازم
- جودوسر خام 5 قاشق غذاخوری
- فندق ( مغز ) 10 عدد متوسط
- بادام درختی (مغز) 15 عدد متوسط
- گردو ( مغز ) 6 عدد متوسط
- کنجد 1 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 0.5 قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
- جوز هندی 0.3 قاشق چایخوری
- عسل 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
آجیل ها و جو دوسر را کمی بکوبید (میتوانید از جو پرک استفاده کنید).
-
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و برای خوش عطر شدن مقدار کمی جوز هندی بر روی گرانولا رنده کنید.
-
فر را بر روی درجه ی ۱۸۰ بگذارید.
-
مواد را بر روی سینی فر پهن کنید و در فر بگذارید.
-
بعد از ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.
-
بگذارید ۱۰ دقیقه مواد در فر باشد و چند بار هم بزنید.
-
بعد از ۱۰ دقیقه مواد را از فر در بیاورید و بگذارید که خنک شود.
-
در این مرحله گرانولای شما آماده است، نوش جان!
نکات
- نکته: استفاده از عسل اختیاری است.
- نکته : اگر وگان هستید، به جای عسل از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.