طرز تهیه گرانولا

گرانولا یک ترکیب خوشمزه و مغذی است که از جو دوسر پرک، مغزهای مختلف (مانند بادام، گردو و فندق)، دانه‌ها (مانند تخمه آفتابگردان یا کدو) و یا در صورت تمایل میوه‌های خشک (مانند کشمش یا کرنبری) و شیرین‌کننده‌هایی مثل عسل یا شیره افرا تهیه می‌شود. این مواد با هم ترکیب و در فر برشته می‌شوند تا ترد و طلایی شوند. گرانولا معمولاً به‌عنوان صبحانه یا میان‌وعده، با ماست، شیر یا میوه‌های تازه سرو می‌شود و منبع خوبی از فیبر، پروتئین و انرژی است.

 

طرز تهیه گرانولا

طرز تهیه گرانولا
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی میان وعده
کالری 767 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • جودوسر خام 5 قاشق غذاخوری
  • فندق ( مغز ) 10 عدد متوسط
  • بادام درختی (مغز) 15 عدد متوسط
  • گردو ( مغز ) 6 عدد متوسط
  • کنجد 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 0.5 قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
  • جوز هندی 0.3 قاشق چایخوری
  • عسل 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. آجیل ها و جو دوسر را کمی بکوبید (میتوانید از جو پرک استفاده کنید).

  2. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و برای خوش عطر شدن مقدار کمی جوز هندی بر روی گرانولا رنده کنید.

  3. فر را بر روی درجه ی ۱۸۰ بگذارید.

  4. مواد را بر روی سینی فر پهن کنید و در فر بگذارید.

  5. بعد از ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.

  6. بگذارید ۱۰ دقیقه مواد در فر باشد و چند بار هم بزنید.

  7. بعد از ۱۰ دقیقه مواد را از فر در بیاورید و بگذارید که خنک شود.

  8. در این مرحله گرانولای شما آماده است، نوش جان!

نکات

  • نکته: استفاده از عسل اختیاری است. 
  • نکته : اگر وگان هستید، به جای عسل از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید