بایگانی‌ها

طرز تهیه بیف استراگانف ( لوکرب)

بیف استراگانف لوکرب یک نسخه کم‌کربوهیدرات از این غذای محبوب روسی است که برای افرادی که به دنبال کاهش مصرف کربوهیدرات هستند، بسیار مناسب است. در این دستور، گوشت گاو به صورت نوارهای باریک برش…

1403-10-05 0 دیدگاه

طرز تهیه بیف استراگانف

بیف استراگانف یک غذای لذیذ و محبوب با ریشه روسی است که با ترکیبی از گوشت گاو، قارچ، خامه و ادویه‌های خوش‌عطر تهیه می‌شود. برای آماده‌سازی، ابتدا گوشت گاو را به صورت نواری برش داده…

1403-10-05 0 دیدگاه

طرز تهیه بورانی کدو

بورانی کدو یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که به راحتی تهیه می‌شود و انتخابی مناسب برای یک میان‌وعده یا پیش‌غذای سبک است. این بورانی با ترکیبی از کدو سبز تازه، ماست چکیده و…

1403-10-05 0 دیدگاه

طرز تهیه بورانی بادمجان و گردو لو کرب

بورانی بادمجان و گردو (لو کرب) یک پیش‌غذای سالم و مناسب برای رژیم‌های کم‌کربوهیدرات است که در آن از بادمجان کبابی یا بخارپز، گردو، ماست یونانی (به جای ماست معمولی) و سیر استفاده می‌شود. این…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه بورانی بادمجان و گردو

بورانی بادمجان و گردو یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است که از ترکیب بادمجان کبابی یا سرخ‌شده، گردو، ماست، سیر و ادویه‌هایی مانند زردچوبه و فلفل تهیه می‌شود. این بورانی طعمی ملایم و کرمی دارد…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه بستنی توت فرنگی کتویی

بستنی توت‌فرنگی کتویی  یکی از خوشمزه‌ترین انواع میان وعده‌ها و دسرها است؛ اما بسیاری از اشخاص گمان می‌کنند که، به دلیل میزان کالری بالا نمی‌توانند این میان وعده جذاب را طی رژیم خود میل نمایند.…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه برنج قهوه ای و سبزیجات

برنج قهوه‌ای و سبزیجات یک وعده سالم و مقوی است که از ترکیب برنج قهوه‌ای و سبزیجات تازه یا بخارپز تهیه می‌شود. برنج قهوه‌ای به دلیل داشتن فیبر بالا و هضم کندتر، انرژی پایدار و…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه بال مرغ سوخاری

بال مرغ سوخاری یک میان‌وعده یا غذای خوشمزه و محبوب است که با تکه‌های بال مرغ تهیه می‌شود و پوسته‌ای ترد و طعم‌دار دارد. بال‌ها ابتدا با ادویه‌ها و مواد مرینیت (مانند آب‌لیمو، سیر، فلفل…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه باقلا قاتوق

باقلا قاتوق یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی گیلانی است که با باقلا، شوید تازه یا خشک، سیر، و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. این خورش گیاهی به خاطر استفاده از باقلا و شوید، سرشار از فیبر…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه باقلا پلو

باقلا پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به‌طور ویژه در مهمانی‌ها و مراسم‌ها سرو می‌شود. این غذا از ترکیب برنج، باقلا سبز یا خشک‌شده، شوید تازه یا خشک و ادویه‌هایی مانند زعفران تهیه…

1403-10-04 0 دیدگاه