بایگانی‌ها

طرز تهیه بیف استراگانف

بیف استراگانف یک غذای لذیذ و محبوب با ریشه روسی است که با ترکیبی از گوشت گاو، قارچ، خامه و ادویه‌های خوش‌عطر تهیه می‌شود. برای آماده‌سازی، ابتدا گوشت گاو را به صورت نواری برش داده…

1403-10-05 0 دیدگاه

طرز تهیه بورانی کدو

بورانی کدو یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که به راحتی تهیه می‌شود و انتخابی مناسب برای یک میان‌وعده یا پیش‌غذای سبک است. این بورانی با ترکیبی از کدو سبز تازه، ماست چکیده و…

1403-10-05 0 دیدگاه

طرز تهیه بورانی بادمجان و گردو لو کرب

بورانی بادمجان و گردو (لو کرب) یک پیش‌غذای سالم و مناسب برای رژیم‌های کم‌کربوهیدرات است که در آن از بادمجان کبابی یا بخارپز، گردو، ماست یونانی (به جای ماست معمولی) و سیر استفاده می‌شود. این…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه بورانی بادمجان و گردو

بورانی بادمجان و گردو یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است که از ترکیب بادمجان کبابی یا سرخ‌شده، گردو، ماست، سیر و ادویه‌هایی مانند زردچوبه و فلفل تهیه می‌شود. این بورانی طعمی ملایم و کرمی دارد…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه بستنی توت فرنگی کتویی

بستنی توت‌فرنگی کتویی  یکی از خوشمزه‌ترین انواع میان وعده‌ها و دسرها است؛ اما بسیاری از اشخاص گمان می‌کنند که، به دلیل میزان کالری بالا نمی‌توانند این میان وعده جذاب را طی رژیم خود میل نمایند.…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه برنج قهوه ای و سبزیجات

برنج قهوه‌ای و سبزیجات یک وعده سالم و مقوی است که از ترکیب برنج قهوه‌ای و سبزیجات تازه یا بخارپز تهیه می‌شود. برنج قهوه‌ای به دلیل داشتن فیبر بالا و هضم کندتر، انرژی پایدار و…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه بال مرغ سوخاری

بال مرغ سوخاری یک میان‌وعده یا غذای خوشمزه و محبوب است که با تکه‌های بال مرغ تهیه می‌شود و پوسته‌ای ترد و طعم‌دار دارد. بال‌ها ابتدا با ادویه‌ها و مواد مرینیت (مانند آب‌لیمو، سیر، فلفل…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه باقلا قاتوق

باقلا قاتوق یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی گیلانی است که با باقلا، شوید تازه یا خشک، سیر، و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. این خورش گیاهی به خاطر استفاده از باقلا و شوید، سرشار از فیبر…

1403-10-04 0 دیدگاه

طرز تهیه باقلا پلو

باقلا پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به‌طور ویژه در مهمانی‌ها و مراسم‌ها سرو می‌شود. این غذا از ترکیب برنج، باقلا سبز یا خشک‌شده، شوید تازه یا خشک و ادویه‌هایی مانند زعفران تهیه…

1403-10-04 1 دیدگاه

طرز تهیه بادمجان شکم پر (لو کرب)

بادمجان شکم‌پر (لو کرب) یک غذای سالم و مناسب برای رژیم‌های کم‌کربوهیدرات است که از بادمجان‌های کامل یا برش‌خورده تهیه می‌شود و با موادی مانند گوشت چرخ‌کرده، پنیر، سبزیجات معطر، و ادویه‌های دلخواه پر می‌شود.…

1403-10-04 0 دیدگاه