برنج قهوهای و سبزیجات یک وعده سالم و مقوی است که از ترکیب برنج قهوهای و سبزیجات تازه یا بخارپز تهیه میشود. برنج قهوهای به دلیل داشتن فیبر بالا و هضم کندتر، انرژی پایدار و خواص زیادی برای سلامتی دارد. این غذا میتواند شامل سبزیجاتی مانند بروکلی، هویج، فلفل دلمهای، نخودفرنگی، و قارچ باشد که به صورت سرخشده، بخارپز یا کبابی تهیه میشوند.
طرز تهیه برنج قهوه ای و سبزیجات
مواد لازم
- برنج قهوه ای پخته 22 قاشق غذاخوری
- هویج خام 1 عدد متوسط
- تخم مرغ نیمرو 1 عدد
- سویا سس 1 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
- کلم بروکلی خام 0.75 لیوان خرد شده
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- پیازچه خام 3 قاشق غذاخوری
- ذرت پخته 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا 170 گرم برنج قهوهای را شسته و سپس روی آن آب بریزید تا ۱ بند انگشت روی آن را بگیرد. بگذارید برنج به جوش بیاید و سپس تا دم کشیدن کامل در آن را بگذارید.
-
تمام سبزیجات به جز پیازچه را به صورت مکعبی خرد کنید و با روغن آفتابگردان یا کنجد به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
-
به سبزیجات سویا سس، فلفل سیاه و برنج دم کشیده را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید.
-
تخم مرغ را جداگانه در کمی روغن نیمرو کرده و سپس خرد کنید.
-
در آخر نیمروی خرد شده و پیازچهی خرد شده را روی غذا بریزید. نوش جان!
نکات
- نکته: این غذا به خاطر داشتن سویا سس احتیاج به نمک ندارد.
- نکته: برای خوشرنگتر شدن غذا شما میتوانید از فلفل دلمهای رنگی استفاده کنید.
- نکته: اگر وگن هستید، تخم مرغ را حذف کنید.