طرز تهیه برنج قهوه ای و سبزیجات

برنج قهوه‌ای و سبزیجات یک وعده سالم و مقوی است که از ترکیب برنج قهوه‌ای و سبزیجات تازه یا بخارپز تهیه می‌شود. برنج قهوه‌ای به دلیل داشتن فیبر بالا و هضم کندتر، انرژی پایدار و خواص زیادی برای سلامتی دارد. این غذا می‌تواند شامل سبزیجاتی مانند بروکلی، هویج، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی، و قارچ باشد که به صورت سرخ‌شده، بخارپز یا کبابی تهیه می‌شوند.

طرز تهیه برنج قهوه ای و سبزیجات

طرز تهیه برنج قهوه ای و سبزیجات
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی
وعده غذایی صبحانه
کالری 841 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج قهوه ای پخته 22 قاشق غذاخوری
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • تخم مرغ نیمرو 1 عدد
  • سویا سس 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
  • کلم بروکلی خام 0.75 لیوان خرد شده
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • پیازچه خام 3 قاشق غذاخوری
  • ذرت پخته 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا 170 گرم برنج قهوه‌ای را شسته و سپس روی آن آب بریزید تا ۱ بند انگشت روی آن را بگیرد. بگذارید برنج به جوش بیاید و سپس تا دم کشیدن کامل در آن را بگذارید.

  2. تمام سبزیجات به جز پیازچه را به صورت مکعبی خرد کنید و با روغن آفتابگردان یا کنجد به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

  3. به سبزیجات سویا سس، فلفل سیاه و برنج دم کشیده را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید.

  4. تخم مرغ را جداگانه در کمی روغن نیمرو کرده و سپس خرد کنید.

  5. در آخر نیمروی خرد شده و پیازچه‌ی خرد شده را روی غذا بریزید. نوش جان!

نکات

  • نکته: این غذا به خاطر داشتن سویا سس احتیاج به نمک ندارد.
  • نکته: برای خوشرنگ‌تر شدن غذا شما میتوانید از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید.
  • نکته: اگر وگن هستید، تخم مرغ را حذف کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید