مسابقات فوتبال در راه است ، و چه طرفدار فوتبال باشید یا نه ، آخر هفته فوتبال در روز بازی ، همه میان وعده های اشتها آور و نوشیدنی های خوشمزه را مطلبد! معمولاً میان وعده هایی که در هنگام تماشای فوتبال از آنها لذت می برید ، گوآکامولی (خمیر یا سس تهیه شده از آواکادوی له شده و ادویه جات که به عنوان چاشنی سالاد و غیره مصرف می شود)، چیپس و پاپ کورن است ، ما می خواهیم انواع مختلفی از این علاقه مندی های طرفداران فوتبال و همچنین میان وعده های سالم و خوشمزه فوتبالی را در اختیارتان بگذاریم.

11 میان وعده سالم و سالم کاسه ای که می توانید در روز بازی درست کنید

شماره 1 لیموترش و پاپریکای گواکامول

 آیا می دانستید گوآکامول یکی از غذاهای پرمصرف در هنگام تماشای مسابقات فوتبال است؟ در حقیقت ، تخمین زده می شود که 3.5 تن گوآک (سس آوکادو) در روز مصرف می شود ، بنابراین ، این دستور غذای میان وعده مسابقات فوتبال مناسب طرفداران آوکادو است. مقداری سس درست کنید و با تنقلات دلخواه یا سبزیجات خرد شده لذت ببرید.

مواد لازم

2 عدد آووکادو بزرگ ، نصف شود و هسته آن برداشته شود

1 عدد لیموترش ، آبدار

1 قاشق چایخوری پاپریکا

3 قاشق غذاخوری پیاز قرمز ، ریز خرد شود

نمک دریا و فلفل سیاه ، برای چاشنی

طرزتهیه

آووکادو را درون یک کاسه مخلوط کنید و از قاشق یا له کننده سبزیجات برای له کردن آن ، استفاده کنید.

آب لیموترش ، فلفل قرمز و پیاز قرمز را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. آن را با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید.

از این سس همراه با تنقلات مورد علاقه خود و یا سبزیجات خرد شده لذت ببرید.

 

شماره 2 دیپ بادام هندی و سیب زمینی شیرین

 در اینجا دیپ جالب دیگری از سبزیجات یا تنقلات لذیذ برایتان آورده ایم. این دیپ با ترکیبات گیاهی تهیه شده و پر از عطر و طعم است تا در مسابقات فوتبال همراه شما باشد و ولع شما را برآورده کند.

مواد لازم

1 عدد سیب زمینی شیرین ، پوست کنده و مکعبی

1 فنجان بادام زمینی

ربع  فنجان روغن زیتون

2 حبه سیر

2 عدد لیمو

ربع  فنجان ارده یا کنجد له شده

1.5 قاشق چایخوری فلفل قرمز

نصف  فنجان جعفری تازه

نمک دریا و فلفل سیاه

طرزتهیه

فر خود را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سطح سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید.

سیب زمینی شیرین مکعبی را روی سینی فر بچینید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و با نمک دریا آن را مزه دار کنید. به مدت 35 دقیقه در فر برشته کنید.

از فر خارج کنید و بادام هندی را به آن اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی شیرین بپزد و بادام هندی طلایی شود ، داخل فر بگذارید.

سیب زمینی شیرین و بادام هندی را به همراه حبه های سیر ، آبلیمو ، ارده یا کنجد ، فلفل قرمز ، و روغن زیتون باقیمانده به یک غذاساز اضافه کنید. با نمک و فلفل دریا آن را مزه دار کنید. هم بزنید تا ترکیب شود. جعفری را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

همراه با سبزیجات یا تنقلات مورد علاقه خود از آن لذت ببرید.

 

شماره 3 حمص پاپریکا

برای تهیه میان وعده های سالم مسابقات فوتبال ،حمص را فراموش نکنید. طرز تهیه بسیار آسان و خوشمزه بودن  و به خوبی با سایر تنقلات ، سبزیجات و حتی چیپس جفت می شود.

مواد لازم

1 عدد کنسرو نخود ، بشورید و آبکش کنید

نصف حبه سیر

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف  فنجان ارده یا کنجد له شده

نصف  لیمو

3 قاشق چایخوری پاپریکا

نمک دریا و فلفل سیاه

آب تصفیه شده

طرزتهیه

تمام مواد را به جز آب درون یک غذاساز قرار داده و مخلوط کنید و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید تا به قوام مورد نظر برسد.

قبل از سرو با تنقلات دلخواه یا سبزیجات خرد شده ، آن را به یک کاسه منتقل کنید و داخل یخچال بگذارید.

 

شماره 4 چیپس هویج کنجدی

 تنقلات و میان وعده های حاضری فروشگاه را فراموش کنید و به جای آن این چیپس هویج کنجدی را امتحان کنید. که با مواد اولیه کمی تهیه شده است و یک میان وعده سالم و سریع برای مسابقات فوتبال است.

مواد لازم

5 عدد هویج بزرگ را از طول به قطعات نازک بریزید

3.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف فنجان کنجد

نمک دریا و فلفل سیاه

طرزتهیه

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سطح سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید.

هویج ها را به طور یکنواخت روی سینی فر پهن کنید. روغن زیتون را روی آن بریزید و با دست روغن را روی آن پخش کنید تا مطمئن شوید به طور مساوی پخش شده است.

دانه های کنجد را بپاشید و با نمک و فلفل دریا آن را مزه دار کنید.

برای مدت 35-40 دقیقه در فر بپزید تا هویج ها طلایی و ترد شوند.

 

شماره 5 مینی بادمجان بروسکتا

 بروسکتا یک پیش غذای دوست داشتنی است ، و با این دستور العمل اختصاصی ما یک میان وعده مسابقات فوتبال فوق العاده جالب و خوشمزه درست کنید. بسیار خوش طعم و تهیه آن آسان است و روشی مناسب برای استفاده از سبزیجات می باشد!

مواد لازم

1 عدد بادمجان ، به صورت حلقه ای برش خورده است

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک دریا و فلفل سیاه

10 عدد گوجه گیلاسی ، خرد شود

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

نصف دسته برگ ریحان ، ریز خرد شود

نصف حبه سیر ، خرد شده

1 فنجان پنیر ریکوتا

طرزتهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سطح سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید.

تکه های بادمجان را روی سینی فر پخش کنید. آنرا با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر بپزید و با نمک دریا و فلفل سیاه مزه دار کنید. به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.

برای آماده کردن گوجه ها ، آنها را در یک کاسه کوچک قرار دهید. سرکه بالزامیک ، برگ ریحان ، سیر و روغن زیتون باقی مانده را اضافه کنید. با نمک و فلفل دریا آن را مزه دار کنید.

پس از پخت بادمجان ، ریکوتا را روی قطعات بادمجان بریزید. روی آن را با مخلوط گوجه فرنگی پر کنید و دوباره به فر برگردانید تا 10 دقیقه دیگر پخته شود.

با برگ ریحان تازه میل کنید.

 

شماره 6  میسو جوانه بروکسل

میسو جوانه بروکسل ، یک میان وعده سالم و خوشمزه مسابقات فوتبال درست می باشد که می توانید از آن به تنهایی یا با مواد غذایی پروتئینی مانند ماهی قزل آلا یا مرغ کبابی لذت ببرید.

مواد لازم

400 گرم جوانه بروکسل

2.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک دریا

2 قاشق غذاخوری کنجد

برای تهیه میسو :

ربع فنجان آب گرم

1 قاشق غذاخوری شربت افرا

1 قاشق چایخوری زنجبیل ، رنده شده

1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

1 قاشق غذاخوری کنجد

2 قاشق غذاخوری سس سویا

1 قاشق غذاخوری خردل دیژان

2 قاشق غذاخوری خمیر میسو سفید

طرزتهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 360 درجه فارنهایت گرم کنید. سطح سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید.

جوانه بروکسل را از وسط نصف کرده و لایه خارجی آن را جدا کنید ، سپس روی سینی بچینید. نمک دریا را روی آن بپاشید و روغن را به طور مساوی روی همه آن تقسیم کنید.

برای تهیه لعاب میسو ، تمام مواد را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و مخلوط کنید.

با استفاده از برس یا قاشق ، میسو را روی سبزیجات پخش کنید و مقداری از آن را برای بعد نگه دارید. سینی را درون فر قرار دهید تا به مدت 35-40 دقیقه یا تا زمانی که پخته و طلایی شود ، بپزد.

جوانه بروکسل پخته شده را از فر خارج کرده و میسو باقی مانده روی آن بریزید و سپس کنجد را بپاشید.

 

شماره 7 فلفل قرمز قایقی

 این فلفل قرمز های قایقی دوست داشتنی با طرز تهیه آسان. می توان آن را با پنیر ریکوتا یا دیپ مورد علاقه تان لذت ببرید.

مواد لازم

1 فلفل دلمه ای

سه چهارم فنجان پنیر ریکوتا

جعفری تازه

فلفل قرمز

نمک دریا

فلفل سیاه

طرزتهیه

فلفل دلمه ای را برش زده تا مانند 4 قایق درست شود. دانه های داخلی فلفل دلمه ای را دور بریزید.

پنیر را بین 4 قایق تقسیم کنید. روی آن سبزیجات تازه ، فلفل قرمز و نمک دریا و فلفل سیاه بریزید.

 

شماره 8 برگر گوشت گاو بدون نان

 برگرها یکی دیگر از وعده های غذایی مورد علاقه اکثریت افراد است ، و این همبرگرهای گوشت گاو بدون کربوهیدرات اضافه با مقدار زیادی عطر و طعم بی نظر همراه است.

مواد لازم

1 عدد تخم مرغ ، هم زده

1 قاشق غذاخوری خردل دیژان

نمک دریا

فلفل سیاه

1 عدد پیاز قهوه ای ، ریز خرد شده

2 حبه سیر ، خرد شده

نیم کیلو گوشت گاو

روغن زیتون

سیب زمینی شیرین ، گوجه فرنگی ، پیاز کاراملی ، آووکادو و کاهو پخته شده برای سرو

طرزتهیه

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سطح سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید.

برای تهیه برگرها ، تخم مرغ و خردل دیژون را در یک کاسه مخلوط کنید. آن را با نمک دریا و فلفل مزه دار کنید. پیاز و سیر را ترکیب کنید. گوشت را اضافه کنید و با استفاده از دستان خود مخلوط را با هم ورز دهید. مخلوط را چهار تقسیم کرده و کنار بگذارید.

کف یک تابه نچسب یا صفحه گریل را با روغن زیتون کمی اسپری کنید. پس از گرم شدن ، مایه های برگر را به ماهیتابه اضافه کنید. به مدت 3-4 دقیقه در هر طرف بپزید یا تا زمانی که مطابق میل شما بپزد.

همبرگرها را با سیب زمینی شیرین ، گوجه خرد شده ، پیاز کاراملی ، آووکادو خلال شده و فنجان های کاهو سرو کنید و همبرگرهای اختصاصی خود را آماده کنید.

 

شماره 9 همبرگر کاهو مرغ

 اگر به دنبال چیزی می گردید که بیشتر از یک میان وعده باشد ، این همبرگرهای کاهو مرغ را امتحان کنید. همراه با لیمو و سیر ، یک میان وعده خوشمزه برای طرفداران فوتبال است.

مواد لازم

2 عدد سینه مرغ ، کمی صاف شده

1 عدد کاهو سالادی

1 پیاز قرمز ، خلال شده

1 گوجه فرنگی ، خلال شده

1 آووکادو ، برش خورده

جعفری تازه (اختیاری)

برای تزئین

نصف لیمو ، آبدار

1 قاشق غذاخوری کنجد

1 قاشق غذاخوری خردل دیژان

برای طعم دار کردن

2 قاشق غذاخوری رزماری تازه ، خرد شده

1 قاشق غذاخوری سیر ، له شده

2 عدد لیمو

⅓ فنجان روغن زیتون

طرزتهیه

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سطح یک ظرف بزرگ را با کاغذ پخت بپوشانید.

تمام مواد طعم دهنده را در یک کاسه قرار دهید. هم بزنید تا ترکیب شود.

مرغ را در ظرف پخت قرار دهید و روی آن مواد طعم دهنده را بریزید. اطمینان حاصل کنید که روی مرغ را به خوبی بپوشاند.

به مدت 20-25 دقیقه در فر بپزید. مرغ را مرتباً بچرخانید تا کاملا پخته شود.

برای آماده کردن تزئین ، تمام مواد تزئین را در یک کاسه کوچک قرار دهید و هم بزنید تا به شکل یک سس خامه ای یک دست درآید.

برای آماده کردن بشقاب ، فنجان های کاهو را روی یک ظرف سرو بچینید. سینه مرغ پخته ، پیاز قرمز ، گوجه فرنگی ، آووکادو ، جعفری تازه اضافه کنید. روی هر فنجان کاهو را با مواد تزئینی بپاشید.

 

شماره 10 گل کلم بوفالو وینگز

بوفالو وینگز یکی از غذاهای اصلی میان وعده مسابقات فوتبالی است است .

مواد لازم

نصف فنجان آب

نصف فنجان شیر بادام شیرین نشده

1 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

کمی نمک دریا و فلفل به دلخواه

1 گل کلم را به صورت گلدان برش دهید

1 فنجان آرد همه منظوره بدون گلوتن

سه چهارم فنجان سس تند مورد علاقه تان

1 قاشق غذاخوری عسل

1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل

سس رانچ و ساقه های کرفس برای سرو

طرزتهیه

ابتدا با گرم کردن فر با دمای 400 درجه فارنهایت شروع کرده و سطح ظرف را با کاغذ پخت بپوشانید.

آب ، شیر و ادویه ها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

گلدان های گل کلم را به کاسه سس اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا گل ها را بپوشاند.

گل کلم را به ظرف منتقل کرده و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. سپس بچرخانید و 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که شروع به ترد شدن کنند آن را بپزید.

در حالی که گل کلم در حال پخت است ، سس تند مورد نظر خود را به یک کاسه بزرگ با عسل و روغن نارگیل اضافه کنید. خوب هم بزنید.

گل کلم پخته شده را به ظرف مخلوط منتقل کرده و خوب هم بزنید تا گل کلم ها را با مخلوط سس تند بپوشانید.

گل کلم ها را دوباره روی ظرف پخت بگذارید و برای 10 دقیقه دیگر آن را بپزید.

با یک دام شیر سالم و یک طرف چوب کرفس سرو کنید!

 

شماره 11 پاپ کورن دارچینی

 پاپ کورن هم به عنوان یک از تنقلات محبوب شناخته می شود ، و این دستور العمل اختصاصی ما یکی از موارد مورد علاقه ماست. شیرین و شور است و تهیه آن فوق العاده آسان است.

مواد لازم

3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل مایع

ربع فنجان ذرت خام

2 قاشق چایخوری دارچین

1.5 قاشق غذاخوری شربت افرا

نمک دریا 1 پیمانه

طرزتهیه

1.5 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. حتما از قابلمه ای در دار استفاده کنید.

3 یا 4 ذرت را درون تابه قرار دهید ، هنگامی که هسته ها شروع به چرخش آهسته می کنند ، می فهمیم روغن به اندازه کافی داغ است. بقیه ذرت را به ماهیتابه اضافه کرده و در آن را بگذارید. ظرف را روی حرارت نگه دارید تا پاپ کورن ها درست شوند. اطمینان حاصل کنید که برای جلوگیری از سوختن ذرت پاپ کورن ، تابه را مرتباً تکان دهید. هنگامی که صدای درست شدن پاپ کورن کم شد ، از روی حرارت بردارید.

پاپ کورن را در یک کاسه بزرگ بریزید. روی آن روغن نارگیل باقی مانده را بریزید و آن را هم بزنید تا ترکیب شود. شربت افرا ، دارچین و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و این مواد را روی پاپ کورن بریزید. دوباره هم بزنید تا ترکیب شود و سپس میل کنید.

میان وعده های سالم و آسان مخصوص تماشای مسابقات فوتبال

این 11 میان وعده غذایی خوشمزه و آسان به هنگام تماشای مسابقات فوتبال امکان لذت بردن از تنقلات مورد علاقه تان را با یک ترفند سلامت فراهم می کند. و درحالی این دستورالعمل ها به غذاهای سنتی ، سلامتی دوباره می بخشد اما مطمئناً از نظرعطر و طعم بی نظیر هستند.