اگر به دنبال غذایی خوشمزه هستید که مناسب فصل بهار باشد احتمالا اولین گزینه شما کیک هویج می باشد. هم می توانید به عنوان یک غذای خوشمزه برای صبحانه و یا فقط به عنوان یک دسر خوشمزه (بدون شکر اضافه) میل کنید ، حتما کاپ کیک هویج را باید امتحان کنید.

ما یک دستورالعمل آماده کردیم که در کنار خوشمزگی و حفظ طعم خوب کیک هویج فاقد هرگونه گلوتن ، لبنیات و سویا می باشد که البته بسیار سالم تر و رژیمیتر است.

پس ، آستین خود را بالا بزنید و دست به کار شوید – قطعا این کاپ کیک های هویج رژیمی شما رو ناامید نمی کنند.

چی باعث رژیمی بودن این کیک های هویج می شود!

برای ایجاد تحول مفید و سالم در کیک هویج سنتی ، شکر سفید را با شکر نارگیل جایگزین کرده ایم. همچنین این کاپ کیک ها با آرد فاقد گلوتن و مواد فاقد لبنیات نیز تهیه می شوند.

جایگزین های شکر

تعویض شکر: اگر می خواهید میزان قند کیک را بیشتر کاهش دهید می توانید شکر نارگیل را از وسط نصف کرده یا کلا با یک شیرین کننده کم کربوهیدرات مانند میوه مانک (میوه راهب) جایگزین کنید.

خامه با شکر کم: به جای خامه زده شده تهیه شده از شیر جو دوسر ، یک مقدار ماست غیر لبنی شیرین یا پنیر خامه ای بادام را امتحان کنید تا قند خامه آن کم شود.

تکنیک پخت

هویج های رنده شده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا خوب خرد شود. این کار باعث می شود تا راحتتر درون خمیر کیک هویج میکس شوند.

چگونه این کیک های کیک هویج سالم را درست کنیم

 برای تهیه 10 کیک کوچک

مواد لازم:

یک فنجان آرد همه منظوره بدون گلوتن

¾ فنجان شکر نارگیل

دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر

½ قاشق چایخوری نمک دریا

دو قاشق چایخوری پودر دارچین

¼ قاشق چایخوری جوز هندی

½ قاشق چایخوری زنجبیل زمینی

دو عدد تخم مرغ

¼ فنجان شیر جو دو سر شیرین نشده

یک قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل

⅓ فنجان روغن نارگیل مایع

150 گرم ماست غیر لبنی وانیل

یک فنجان هویج رنده شده

خامه زده شده تهیه شده از شیر جو دوسر برای روکش

 

طرز تهیه:

مرحله شماره 1: با گرم کردن فر در دمای 350 درجه فارنهایت شروع کرده و داخل یک قالب مافین ظرف مافین بچینید.

مرحله شماره 2: تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کنید.

مرحله شماره 3: در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ ها را مخلوط کرده و شیر جو دوسر ، وانیل ، روغن نارگیل مایع و ماست غیر لبنی وانیل را اضافه کنید.

مرحله شماره 4: مخلوط مرطوب را با مواد خشک درون کاسه بریزید و مخلوط کنید تا کاملا میکس شود.

مرحله شماره 5: هویج های ریز ریز شده را اضافه کنید.

مرحله شماره 6: خمیر را درون قالبهای روکش مافین بریزید ، ¾ راه را پر کنید.

مرحله شماره 7: به مدت 20-24 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان وارد شده در مرکز آن تمیز خارج شود ، آن را بپزید.

مرحله شماره 8: پس از سرد شدن کیک ها روی آن خامه شیر جو دوسر ، پنیر خامه ای بادام یا ماست بدون لبنیات شیرین بریزید.

 

چگونه از این کاپ کیک های هویج سالم لذت ببریم

این کاپ کیک های هویجی یک صبحانه خوشمزه ، یک عصرانه و دسر خوش طعم یا به عنوان یک غذای سالم تر از آن لذت ببرید. پیشنهاد ما با یک لیوان چای میل کنید

هر زمان میتوانید از این کاپ کیک های هویج رژیمی میل کنید و  لذت می برید ، حتما خوشتان می آید.