پیلاتس برای کل بدن

پیلاتس برای کل بدن

طول برنامه

4

هفته

معرفی

در این نوع تمرینات پیلاتس تمرکز بر عملکرد عمیق‌تر و هماهنگی دقیق‌تر میان عضلات هسته بدن و اندام‌هاست. هسته بدن شامل مجموعه‌ای از عضلات عمقی شکم، پشت، لگن و کف لگن است که در این سطح، نه تنها باید فعال باشند، بلکه باید بتوانند در شرایط چالش‌برانگیز، پایداری و کنترل حرکت را حفظ کنند. در این دوره، با حرکات چندسطحی و پیوسته، عضلات میان‌تنه به‌صورت یکپارچه درگیر می‌شوند تا قدرت، استقامت و هماهنگی عصبی–عضلانی بدن ارتقا یابد. پیلاتس برای کل بدن بر پایه کنترل، دقت و آگاهی حرکتی طراحی شده است. حرکات به‌گونه‌ای انتخاب شده‌اند که بدن در طول تمرین، همزمان در حال حفظ تعادل، تولید نیرو و کنترل دامنه حرکتی باشد. این سطح از تمرین، به بهبود عملکرد ستون فقرات، افزایش ثبات لگن و کاهش فشارهای ناخواسته بر مفاصل کمک می‌کند و برای افرادی که به دنبال پیشگیری از بازگشت دردهای اسکلتی–عضلانی یا ارتقای کیفیت حرکت بدن خود هستند، بسیار مؤثر است.

 پیلاتس کل بدن، با وجود چالش‌های بالا، ورزشی کنترل‌شده و هدفمند است؛ به همین دلیل بدن به‌جای فرسودگی، به سمت کارآمدتر شدن و پایداری بیشتر حرکت می‌کند. این تمرین‌ها به شما کمک می‌کنند در عین افزایش قدرت و استقامت، حس سبکی، تمرکز و انرژی پایدار را در طول روز تجربه کنید.

می‌توانید برای گرم کردن قبل از تمرین از ویدیوی گرم کردن بالاتنه و تقویت آن با سمانه عبدالهی و برای سرد کردن بعد تمرین از ویدیو‌ی سرد کردن بدن با پریسا حسن پوراستفاده کنید

 

 

اهداف دوره :

تقویت عمیق هسته میانی بدن

افزایش استقامت عضلانی

کنترل و دقت حرکتی بالا

هماهنگی عصب و عضله

پایداری ستون فقرات

 تعادل پویا

 افزایش دامنه حرکتی کنترل‌شده

تنفس آگاهانه و مؤثر

 آگاهی بدنی پیشرفته

 پیشگیری از آسیب و بازگشت درد

درجه سختی: متوسط

 تجهیزات مورد نیاز: چوب

 مهلت استفاده از دوره: 45 روز از زمان تماشای اولین ویدئو دوره

 تعداد جلسات دوره: 8 جلسه، به طور متوسط هر تمرین 25 دقیقه‌

نحوه استفاده از دوره: در هفته، دو روز و هر بار یک تمرین را انجام دهید.

اگر توان بدنی بالایی دارید یا در رسیدن به هدف انگیزه بالاتری دارید، تا چهار روز در هفته (تمرین هر هفته را دوبار) می‌توانید تمرین کنید.

همچنین تعداد ست‌های هر حرکت را می‌توانید بیشتر انجام دهید.

تمامی تمرینات، مشابه مربی انجام شود.

قبل از انجام هر جلسه تمرین گرم کردن با شایان و بعد از هر جلسه تمرین سرد کردن بدن که در برنامه هفته اول آمده است، انجام شود.

 

 

عکس های دوره

Image 0

نظرات شما

آنچه کاربران در مورد دوره گفته‌اند

تمامی حقوق مادی و معنوی برای شرکت حرکت هوشمند آینده محفوظ است.

EnerGym © 2026