املت ترهفرنگی (لو کرب) یک غذای سبک، مغذی و کمکربوهیدرات است که به عنوان یک انتخاب عالی برای رژیمهای کتوژنیک یا کمکربوهیدرات شناخته میشود. این املت ترکیبی از تخممرغ و ترهفرنگی است که حاوی پروتئین بالا و مواد مغذی مانند ویتامین K و C است. ترهفرنگی به دلیل داشتن فیبر زیاد، به هضم غذا کمک میکند و طعم ملایم آن با تخممرغهای نرم و غنی ترکیب میشود. این غذا برای افرادی که به دنبال وعدهای سالم و سبک با کربوهیدرات کم هستند، گزینهای عالی است.
طرز تهیه املت تره فرنگی (لو کرب)
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد
- تره فرنگی خام 4 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوری
- کره 2 قاشق مرباخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
تره فرنگی ها را در تابه بریزید و با کره تفت دهید.
-
در این مرحله تخم مرغ را همراه کمی نمک و فلفل به هم بزنید و درون تایه بریزید.
-
در تابه را ببندید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد.
-
زمانی که تخم مرغ پخته شد، پنیر پیتزا را هم اضافه کنید. املت آماده است . نوش جان!