طرز تهیه املت پیازچه و گوجه

املت پیازچه و گوجه یک غذای سبک و خوش‌طعم است که از ترکیب تخم‌مرغ، پیازچه تازه و گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود. این املت با طعم ترش و شیرین گوجه و عطر ملایم پیازچه، یک گزینه عالی برای صبحانه یا شام سبک است. این املت ساده در آشپزی خاورمیانه محبوب است و با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود.

طرز تهیه املت پیازچه و گوجه

طرز تهیه املت پیازچه و گوجه
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 300 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تخم مرغ خام 1 عدد
  • پیازچه خام 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. گوجه پوست کنده شده را خرد کرده و همراه با پیازچه در مقدار کمی روغن  تفت دهید و در این حین کمی زردچوبه اضافه کنید (حرارت باید بسیار کم باشد تا زرچوبه بیش از حد سرخ نشود، و از تلخ شدن آن جلوگیری شود).

  2. سپس تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل به ترکیب گوجه و قارچ اضافه کنید. زمانی که تخم مرغ پخته شد، غذای شما  آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید