املت پیازچه و گوجه یک غذای سبک و خوشطعم است که از ترکیب تخممرغ، پیازچه تازه و گوجهفرنگی تهیه میشود. این املت با طعم ترش و شیرین گوجه و عطر ملایم پیازچه، یک گزینه عالی برای صبحانه یا شام سبک است. این املت ساده در آشپزی خاورمیانه محبوب است و با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود.
طرز تهیه املت پیازچه و گوجه
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد
- پیازچه خام 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
- روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
گوجه پوست کنده شده را خرد کرده و همراه با پیازچه در مقدار کمی روغن تفت دهید و در این حین کمی زردچوبه اضافه کنید (حرارت باید بسیار کم باشد تا زرچوبه بیش از حد سرخ نشود، و از تلخ شدن آن جلوگیری شود).
-
سپس تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل به ترکیب گوجه و قارچ اضافه کنید. زمانی که تخم مرغ پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!