طرز تهیه بال مرغ سوخاری

بال مرغ سوخاری یک میان‌وعده یا غذای خوشمزه و محبوب است که با تکه‌های بال مرغ تهیه می‌شود و پوسته‌ای ترد و طعم‌دار دارد. بال‌ها ابتدا با ادویه‌ها و مواد مرینیت (مانند آب‌لیمو، سیر، فلفل و ادویه‌های مخصوص) طعم‌دار شده و سپس در آرد سوخاری یا پودر مخصوص سرخ‌کردنی غلتانده می‌شوند. در مرحله بعد، آن‌ها سرخ یا در فر پخته می‌شوند تا بافتی ترد و طلایی پیدا کنند.

این غذا معمولاً با سس‌هایی مانند سس باربیکیو، سس تند یا دیپ‌های متنوع سرو می‌شود و مناسب مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.

طرز تهیه بال مرغ سوخاری

طرز تهیه بال مرغ سوخاری
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 475 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • بال مرغ ، با پوست ، خام 150 گرم
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران 0.1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. بال مرغ را با نمک و فلفل و سیر رنده شده و اب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید.

  2. در ظرف اغشته به کره, بال های مرغ را بچینید. سپس در فر دمای 180 تا200 درجه قرار دهید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید