بال مرغ سوخاری یک میانوعده یا غذای خوشمزه و محبوب است که با تکههای بال مرغ تهیه میشود و پوستهای ترد و طعمدار دارد. بالها ابتدا با ادویهها و مواد مرینیت (مانند آبلیمو، سیر، فلفل و ادویههای مخصوص) طعمدار شده و سپس در آرد سوخاری یا پودر مخصوص سرخکردنی غلتانده میشوند. در مرحله بعد، آنها سرخ یا در فر پخته میشوند تا بافتی ترد و طلایی پیدا کنند.
این غذا معمولاً با سسهایی مانند سس باربیکیو، سس تند یا دیپهای متنوع سرو میشود و مناسب مهمانیها و دورهمیهاست.
طرز تهیه بال مرغ سوخاری
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
30 دقیقه
زمان کلی
45 دقیقه
مواد لازم
- بال مرغ ، با پوست ، خام 150 گرم
- کره 2 قاشق غذاخوری
- سیر خام 1 حبه متوسط
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
- زعفران 0.1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
بال مرغ را با نمک و فلفل و سیر رنده شده و اب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید.
-
در ظرف اغشته به کره, بال های مرغ را بچینید. سپس در فر دمای 180 تا200 درجه قرار دهید. نوش جان!