طرز تهیه جوجه چینی (تمپورا)

جوجه چینی (تمپورا) یک غذای محبوب و خوشمزه است که از تکه‌های مرغ مزه‌دار شده در خمیر مخصوص تمپورا تهیه می‌شود. این خمیر، ترکیبی سبک و پف‌دار از آرد، تخم‌مرغ، و آب سرد است که به مرغ حالت ترد و طلایی می‌دهد. تکه‌های مرغ در این خمیر غلتانده و در روغن داغ سرخ می‌شوند تا کاملاً برشته و خوش‌طعم شوند.

جوجه چینی معمولاً با سس‌هایی مانند سس سویا، تارتار یا سس‌های شیرین و ترش سرو می‌شود و به‌دلیل ظاهر جذاب و طعم دلپذیر، گزینه‌ای محبوب برای پیش‌غذا یا وعده اصلی است. این سبک پخت از آشپزی ژاپنی الهام گرفته شده و به نام “تمپورا” شناخته می‌شود.

طرز تهیه جوجه چینی (تمپورا)

طرز تهیه جوجه چینی (تمپورا)
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی چینی
وعده غذایی ناهار
کالری 555 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • فیله مرغ ، خام 3 عدد متوسط
  • ماءالشعیر 1.3 فنجان
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  • آرد تمپورا 5 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. برای تهیه جوجه چینی لازم است ابتدا فیله های مرغ را به صورت نواری یا مربعی برش بزنید و با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید. مرغ ها را به مدت 15-20 دقیقه در یخچال بگذارید. 

  2. در این حین، آرد تمپورا را در ظرف مناسب ریخته و ماءالشعیر با طعم لیمو (یا آب) را به تدریج به ان اضافه کنید و همزمان با چنگال یا همزن هم بزنید تا به خوبی ترکیب شود و گوله نشود. سپس مقداری پاپریکا به آن اضافه کنید. 

  3. سپس تکه های مرغ را در مایه ای که تهیه کردید بغلتانید و سپس در روغن که از قبل داغ کرده اید سرخ کنید . در انتها تکه های مرغ سرخ شده را  روی یک تکه بزرک دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید