طرز تهیه ماکارونی با سویا

ماکارونی با سویا یکی از غذاهای محبوب و سالم است که با جایگزینی سویا به‌جای گوشت، برای افرادی که به دنبال رژیم‌های گیاهی یا کم‌چرب هستند، گزینه‌ای ایده‌آل محسوب می‌شود. این غذا از ترکیب ماکارونی، سویا، سس گوجه‌فرنگی، پیاز و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود و طعمی لذیذ و دلچسب دارد. سویا به‌عنوان منبعی غنی از پروتئین گیاهی، اسیدهای آمینه ضروری و فیبر، برای سلامتی قلب و کنترل کلسترول مفید است. ماکارونی با سویا معمولاً با سبزیجات تازه یا کمی پنیر رنده‌شده سرو می‌شود و یک وعده کامل و انرژی‌بخش به حساب می‌آید.

طرز تهیه ماکارونی با سویا

طرز تهیه ماکارونی با سویا
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی ناهار
کالری 1756 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن 0.3 قاشق چایخوری
  • ماکارونی پخته 2 لیوان
  • سویا پخته 1 لیوان
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.

  2. سویا را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  3. سبزیجات خرد شده را نیز به سویا اضافه کرده و تفت دهید. 

  4. ادویه و رب گوجه را به ترکیب سویا و سبزیجات اضافه کنید، کمی تفت دهید و پس از آن کمی آب اضافه کنید. اجازه دهید سویا بپزد.

  5. برای هر ۲۰۰ گرم پاستا ۱ لیتر آب لازم است. بگذارید آب جوش بی‌آید و سپس پاستا را در قابلمه بریزید. (۱۰ تا ۱۵ دقیقه)

  6. بعد از آبکش کردن ماکارونی،کمی روغن در قابلمه بریزید و ماکارونی را لایه لایه با سویا درون قابلمه بریزید و اجازه دهید 40 دقیقه دم بکشد. برای خوش بو کردن این غذا میتوانید اندکی آویشن روی ماکارانی بپاشید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید