طرز تهیه کباب چوبی

کباب چوبی یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و جذاب است که روی سیخ چوبی درست می‌شود و به دلیل تنوع موادی که می‌توان برای تهیه آن استفاده کرد، بسیار پرطرفدار است. این کباب معمولاً شامل گوشت (گوشت گوساله یا مرغ) همراه با ادویه‌ها و سبزیجات معطر است و به‌صورت لقمه‌ای روی سیخ‌های چوبی فرم داده و کباب می‌شود.

طرز تهیه کباب چوبی

طرز تهیه کباب چوبی
زمان آماده سازی 40 دقیقه
زمان آشپزی 40 دقیقه
زمان کلی 80 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 532 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • راسته گوسفند ، بدون چربی ، خام 170 گرم
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید و با سیخ‌های چوبی سیخ کنید.

  2. وقتی گوشت را سیخ کردید با پشت چاقو کمی بر روی گوشت‌ها بزنید تا در موقع پخت گوشت ترد شود.

  3. ابتدا در تابه کمی روغن ریخته و سیخ گوشت را کمی تفت دهید، سپس ادویه را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تفت دهید.

  4. پیاز و گوجه را رنده کنید و بر روی گوشت بریزید و بگذارید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد. 

  5. در یک ربع آخر پخت، فلفل دلمه‌ای را به صورت خلالی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

  6. وقتی که گوشت پخت، زعفران دم کرده و نمک را اضافه کنید و بگذارید تا غذا مزه بگیرد. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید