صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه

خورشت بامیه یکی از غذاهای خوش‌طعم و مقوی است که اصالت آن به جنوب ایران، به‌ویژه استان‌های خوزستان و هرمزگان، برمی‌گردد. این خورشت با ترکیب بامیه تازه، گوشت (معمولاً گوشت گوسفند، گوساله یا مرغ)، گوجه‌فرنگی، و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. بامیه، که ماده اصلی این غذا است، بافتی خاص دارد و سرشار از فیبر و مواد مغذی است. در این خورشت، بامیه‌ها به‌آرامی در سس گوجه‌فرنگی و ادویه‌جات پخته می‌شوند تا طعمی دلپذیر پیدا کنند. طعم ملایم این خورشت معمولاً با برنج سفید سرو می‌شود و مناسب برای دوستداران غذاهای سنتی ایرانی است.

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید