صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت و گیاهخواری و وگن : طرز تهیه آش ترخینه

طرز تهیه آش ترخینه

آش ترخینه یکی از غذاهای سنتی و مغذی ایرانی است که در بسیاری از مناطق ایران، به‌ویژه غرب کشور، محبوبیت زیادی دارد. ماده اصلی این آش، ترخینه است که از ترکیب بلغور گندم و دوغ تهیه و خشک می‌شود. در پخت این آش، ترخینه را به همراه حبوبات (مانند نخود و لوبیا)، سبزی‌های معطر (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج) و گاهی سیر و پیاز داغ می‌پزند. آش ترخینه به دلیل وجود دوغ و ترخینه، طعمی خاص و دلنشین دارد و سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین و کلسیم است. این آش معمولاً در فصل سرما و به‌عنوان یک غذای مقوی برای تقویت سیستم ایمنی بدن تهیه می‌شود و با نعناع داغ، پیاز داغ و گاهی کشک تزئین و سرو می‌گردد.

«پست قبلی

پست بعدی»

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید