باقلا پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بهطور ویژه در مهمانیها و مراسمها سرو میشود. این غذا از ترکیب برنج، باقلا سبز یا خشکشده، شوید تازه یا خشک و ادویههایی مانند زعفران تهیه میشود. باقلا پلو اغلب با گوشتهایی مانند مرغ، گوشت گوسفند یا ماهیچه سرو میشود و عطر و طعم خاصی دارد که از زعفران و شوید ناشی میشود. این غذا به دلیل ترکیب باقلا و برنج سرشار از فیبر و انرژی است و طعم بینظیر آن را به یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی تبدیل کرده است.



20الی30دقیقه؟!!😳😳😳