صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه ترش تره

طرز تهیه ترش تره

ترش تره یکی از غذاهای سنتی و محلی استان گیلان است که با سبزی‌های تازه مانند اسفناج، چوچاق، گشنیز و جعفری تهیه می‌شود. این خورش ترش‌مزه با برنج یا نان سرو می‌شود و برای طعم‌دهی از آب‌غوره یا آب‌نارنج استفاده می‌شود. تخم‌مرغ و گاهی سیر نیز برای تکمیل طعم به آن اضافه می‌شود.

این غذای مقوی و سالم، نماد اصالت آشپزی گیلانی است و معمولاً به‌عنوان یک وعده سبک و خوش‌طعم طرفداران زیادی دارد.

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید