طرز تهیه خوراک لوبیا

خوراک لوبیا یکی از غذاهای سنتی و ساده است که معمولاً با لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی تهیه می‌شود. لوبیا پس از پختن، با ترکیبی از پیاز سرخ‌شده، گوجه‌فرنگی، و ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و گاهی پودر کاری یا پاپریکا مخلوط می‌شود. این غذا اغلب با نان سرو می‌شود و می‌توان برای طعم‌دهی بیشتر از آبلیمو و سبزیجات تازه نیز استفاده کرد.

خوراک لوبیا غذایی غنی از پروتئین گیاهی و فیبر است که انرژی لازم برای بدن را تأمین کرده و به دلیل سادگی و خوشمزگی، یک انتخاب مناسب برای وعده‌های اصلی یا صبحانه محسوب می‌شود.

طرز تهیه خوراک لوبیا

طرز تهیه خوراک لوبیا
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 40 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی آمریکایی
وعده غذایی شام
کالری 884 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لوبیا چیتی پخته 2.5 لیوان
  • گوجه فرنگی خام 3 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. لوبیا را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. به مدت ۴۵ دقیقه در آب بپزید (اگر نتوانسته اید لوبیا را خیس کنید،  ۱ الی ۲ بار آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، آبکش کنید و در آب جدید بپزید).

  2. پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. ادویه و گوجه فرنگی پوره شده یا رب را به آن اضافه کنید، کمی تفت دهید و سپس کمی آب اضافه کنید.

  3.  لوبیا ی پخته شده را به ترکیب پیاز، ادویه و رب اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا غذا مزه بگیرد و جا بیافتد.

  4. در آخر، در صورت تمایل می‌توانید کمی لیمو ترش و گلپر به غذا اضافه کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید