طرز تهیه خورشت قورمهسبزی
زمان آماده سازی
40 دقیقه
زمان آشپزی
160 دقیقه
زمان کلی
200 دقیقه
مواد لازم
- گوشت گوسفندی خورشتی ، بدون چربی ، خام 100 گرم
- سبزی قورمه سرخ شده 1.5 لیوان
- لوبیا قرمز پخته 1 لیوان
- پیاز خام 1 عدد کوچک
- لیمو عمانی خام 1 عدد
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید.
-
سبزی را در تابه بریزید و تفت دهید. سپس روغن اضافه و سرخ کنید. پس از کمی سرخ شدن آن را کنار بگذارید.
-
پیاز را ریز خرد کرده و کمی روغن تفت بدهید.
-
گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید.
-
زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید.
-
لوبیا و سبزی را به گوشت اضافه کرده و به مقدار لازم آب اضافه کنید. اجازه دهید به آرامی بپزد.
-
در یک ساعت آخر لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید، زمانی که لوبیا و گوشت پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!
نکات
- نکته: اگر از زودپز استفاده میکنید، برای پخت حدود ۴۵ دقیقه زمان احتیاج است و در صورتی که از قابلمه استفاده میکنید، ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشید.