طرز تهیه خورشت قورمه‌سبزی

خورشت قورمه‌سبزی یکی از اصیل‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با ترکیبی از سبزیجات معطر (تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز)، لوبیا قرمز یا لوبیا چشم‌بلبلی، گوشت گوسفندی یا گاوی، لیموعمانی و ادویه تهیه می‌شود. این خورشت به دلیل ترکیب سبزی‌های تازه و خشک‌شده، طعم دلپذیر و خاصی دارد و عطر آن در هنگام پخت فضای خانه را پر می‌کند و معمولاً با برنج ایرانی سرو می‌شود. قورمه‌سبزی نه تنها یک غذای روزمره بلکه انتخابی محبوب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. البته پخت سنتی این غذا کالری زیادی دارد که با تنظیم کالری‌های موجود در آن می‌توانید با خیال راحت این خورشت خوشمزه را در رژیم خود بگنجانید.

طرز تهیه خورشت قورمه‌سبزی

طرز تهیه خورشت قورمه‌سبزی
زمان آماده سازی 40 دقیقه
زمان آشپزی 160 دقیقه
زمان کلی 200 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 884 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی خورشتی ، بدون چربی ، خام 100 گرم
  • سبزی قورمه سرخ شده 1.5 لیوان
  • لوبیا قرمز پخته 1 لیوان
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • لیمو عمانی خام 1 عدد
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید.

  2. سبزی را در تابه بریزید و تفت دهید. سپس روغن اضافه و سرخ کنید. پس از کمی سرخ شدن آن را کنار بگذارید.

  3. پیاز را ریز خرد کرده و کمی روغن تفت بدهید.

  4. گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید.

  5. زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید.

  6. لوبیا و سبزی را به گوشت اضافه کرده و به مقدار لازم آب اضافه کنید. اجازه دهید به آرامی بپزد.

  7. در یک ساعت آخر لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید، زمانی که لوبیا و گوشت پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: اگر از زودپز استفاده می‌کنید، برای پخت حدود ۴۵ دقیقه زمان احتیاج است و در صورتی که از قابلمه استفاده می‌کنید، ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید