طرز تهیه رول اسفناج و کالباس گوشت (لو کرب)
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان آشپزی
10 دقیقه
زمان کلی
40 دقیقه
مواد لازم
- کالباس گوشت 5 برش
- اسفناج خام 4 برگ
- گوجه فرنگی خام 1 عدد کوچک
- پنیر چدار 2.5 برگ
- خیار شور 1 عدد متوسط
- قارچ سرخ شده 0.5 لیوان خرد شده
- سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ 3 قاشق مرباخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا کاغذ ساندویچ پیچ یا کاغذ المینیوم را روی تخته قرار دهید و روی آن 4 برگ اسفناج را کنار هم بگذارید سس دلخواه را روی کاهو بریزید و پنیر چدار را روی سس قرار دهید.
-
برش های کالباس گوشت یا مرغ را در بخش میانی قرار دهید.
-
در کنار آن، خیارشور، گوجه و قارچ را اضافه کنید. روی ترکیبات کاهو ها را به کمک کاغذ یا آلمینیوم رول کنید (مانند درست کردن لقمه نان و پنیر). ساندویچ شما آماده است. نوش جان!