صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت و گیاهخواری و وگن : طرز تهیه زرشک پلو

طرز تهیه زرشک پلو

زرشک پلو یکی از غذاهای معروف ایرانی است که عموماً با برنج زعفرانی، زرشک، خلال بادام یا پسته و مرغ سرو می‌شود. زرشک به‌دلیل طعم ترش و رنگ زیبایش، غذای نهایی را هم از نظر مزه و هم از نظر ظاهری دلپذیرتر می‌کند. این غذا غالباً در مراسم‌ها و مهمانی‌ها به‌عنوان یکی از غذاهای محبوب ایرانی سرو می‌شود و طعم آن با استفاده از زعفران و زرشک تازه بهبود می‌یابد.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید