طرز تهیه ساندویچ ریحان و گوجه (لو کرب)

ساندویچ ریحان و گوجه (لو کرب) یک گزینه سالم و سبک برای افرادی است که رژیم کم‌کربوهیدرات دارند. در این نسخه، به جای نان، از برش‌های گوجه استفاده می‌شود. گوجه‌فرنگی تازه، برگ‌های ریحان معطر، و پنیر موزارلا مواد اصلی این ساندویچ هستند که با کمی روغن زیتون فرابکر، نمک، فلفل، و در صورت تمایل سرکه بالزامیک طعم‌دار می‌شوند. این ساندویچ ساده و بدون نان، علاوه بر طعم دلپذیر، گزینه‌ای سالم و مناسب برای وعده‌های سبک یا پیش‌غذا است.

 

طرز تهیه ساندویچ ریحان و گوجه (لو کرب)

طرز تهیه ساندویچ ریحان و گوجه (لو کرب)
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 418 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 418 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • پنیر موزارلا 80 گرم
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد بزرگ
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • ریحان خام 12 برگ
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. گوجه را به صورت حلقه های بزرگ برش بزنید و با سرکه بالزامیک، روغن زیتون و فلفل طعم دار کنید.

  2. دو حلقه گوجه را روی هم گذاشته و روی آن برگ ریحان بگذارید.

  3. پنیر را به صورت حلقه ای یا رنده  شده بر روی نعنا بگذارید. ساندویچ کتو شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: میتوانید برای طعم دهی به پنیر،  مقداری بسیار کمی پیازچه یا جعفری خرد شده و آویشن نیز روی آن بریزید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید