ساندویچ ریحان و گوجه (لو کرب) یک گزینه سالم و سبک برای افرادی است که رژیم کمکربوهیدرات دارند. در این نسخه، به جای نان، از برشهای گوجه استفاده میشود. گوجهفرنگی تازه، برگهای ریحان معطر، و پنیر موزارلا مواد اصلی این ساندویچ هستند که با کمی روغن زیتون فرابکر، نمک، فلفل، و در صورت تمایل سرکه بالزامیک طعمدار میشوند. این ساندویچ ساده و بدون نان، علاوه بر طعم دلپذیر، گزینهای سالم و مناسب برای وعدههای سبک یا پیشغذا است.
طرز تهیه ساندویچ ریحان و گوجه (لو کرب)
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان آشپزی
0 دقیقه
زمان کلی
418 دقیقه
مواد لازم
- پنیر موزارلا 80 گرم
- گوجه فرنگی خام 1 عدد بزرگ
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- ریحان خام 12 برگ
- سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
گوجه را به صورت حلقه های بزرگ برش بزنید و با سرکه بالزامیک، روغن زیتون و فلفل طعم دار کنید.
-
دو حلقه گوجه را روی هم گذاشته و روی آن برگ ریحان بگذارید.
-
پنیر را به صورت حلقه ای یا رنده شده بر روی نعنا بگذارید. ساندویچ کتو شما آماده است. نوش جان!
نکات
- نکته: میتوانید برای طعم دهی به پنیر، مقداری بسیار کمی پیازچه یا جعفری خرد شده و آویشن نیز روی آن بریزید.