طرز تهیه ساندویچ شاورما گوشت

ساندویچ شاورما گوشت یک غذای خوش‌طعم و محبوب خاورمیانه‌ای است که از برش‌های نازک گوشت گاو یا گوسفند تهیه می‌شود. گوشت شاورما معمولاً با ترکیبی از ادویه‌های معطر مانند زیره، گشنیز، پاپریکا، دارچین و فلفل سیاه طعم‌دار شده و به آرامی گریل یا کباب می‌شود. این گوشت آبدار در نان پیتا یا نان لواش سرو می‌شود و با مواد متنوعی مانند کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و پیاز تکمیل می‌گردد. سس‌های سنتی مانند سس طحینه یا سس سیر نیز برای افزایش طعم به آن اضافه می‌شوند. این ساندویچ خوشمزه گزینه‌ای ایده‌آل برای عاشقان غذاهای گوشتی و معطر است.

 

طرز تهیه ساندویچ شاورما گوشت

طرز تهیه ساندویچ شاورما گوشت
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی عربی
وعده غذایی ناهار
کالری 728 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • نان پیتا سبوس دار 1 عدد
  • گوشت گاو ، چرخکرده ، کم چرب ، خام 130 گرم
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
  • قارچ خام 1 لیوان خرد شده
  • جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • ماست یونانی کم چرب 2.5 قاشق غذاخوری
  • ارده 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز هندی 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید.

  2. گوشت را به پیاز اضافه و تفت دهید.

  3. فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کنید و با ادویه به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. سپس کمی آب در گوشت بریزید تا بپزد.

  4. برای تهیه سس شاورما، ماست چکیده، ارده، سیر، لیمو ترش، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

  5. وقتی گوشت پخت، نان پیتا را پهن کنید و پیاز خرد شده و جعفری روی نان بریزید. سپس روی آن مایه گوشت قرار دهید و در آخر سس بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید