طرز تهیه ساندویچ همبرگر خانگی

ساندویچ همبرگر خانگی یک غذای محبوب و لذیذ است که با ترکیب ساده‌ای از مواد تازه تهیه می‌شود. برای این ساندویچ، گوشت چرخ‌کرده تازه با ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و پاپریکا مخلوط و به شکل کتلت‌های دایره‌ای درآورده می‌شود، سپس روی گریل یا ماهیتابه سرخ یا کباب می‌گردد. همبرگر آبدار داخل نان مخصوص برگر قرار می‌گیرد و با موادی مانند برگ کاهو، حلقه‌های گوجه‌فرنگی، پیاز، خیارشور و پنیر (در صورت تمایل ذوب‌شده) تکمیل می‌شود.  این ساندویچ خانگی با مواد سالم و طعم دلخواه شما، جایگزینی عالی برای برگرهای آماده است.

 

طرز تهیه ساندویچ همبرگر خانگی

طرز تهیه ساندویچ همبرگر خانگی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 526 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گاو ، چرخکرده ، کم چرب ، خام 120 گرم
  • نان همبرگر 1 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • کاهو 1 لیوان خرد شده
  • جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
  • خیار شور 4 عدد متوسط
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت، نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

  2. سپس ترکیب به دست آمده را به دایره‌های مساوی تقسیم کنید و به شکل همبرگر در بیاورید. توجه داشته باشید اندازه و ضخامت همبرگر به نان و سلیقه‌ی شما بر می‌گردد، اما همبرگرهای کوچک‌تر و نازک‌تر، راحت‌تر مغزپخت می‌شوند. سپس روی زغال یا تابه با روغن داغ سرخ کنید.

  3. برای سس، میتوانید نصف پیاز و خیارشور را رنده کنید و با جعفری خردشده و نمک و فلفل و لیموترش سس را مزه دار کنید.

  4. وقتی همبرگر پخت، ساندویچ را با گوجه، خیارشور و کاهو و یا هر سبزی دلخواه پر کنید. سس را بر روی همبرگر بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید