ساندویچ همبرگر خانگی یک غذای محبوب و لذیذ است که با ترکیب سادهای از مواد تازه تهیه میشود. برای این ساندویچ، گوشت چرخکرده تازه با ادویههایی مانند نمک، فلفل و پاپریکا مخلوط و به شکل کتلتهای دایرهای درآورده میشود، سپس روی گریل یا ماهیتابه سرخ یا کباب میگردد. همبرگر آبدار داخل نان مخصوص برگر قرار میگیرد و با موادی مانند برگ کاهو، حلقههای گوجهفرنگی، پیاز، خیارشور و پنیر (در صورت تمایل ذوبشده) تکمیل میشود. این ساندویچ خانگی با مواد سالم و طعم دلخواه شما، جایگزینی عالی برای برگرهای آماده است.
طرز تهیه ساندویچ همبرگر خانگی
مواد لازم
- گوشت گاو ، چرخکرده ، کم چرب ، خام 120 گرم
- نان همبرگر 1 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
- کاهو 1 لیوان خرد شده
- جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
- خیار شور 4 عدد متوسط
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت، نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
-
سپس ترکیب به دست آمده را به دایرههای مساوی تقسیم کنید و به شکل همبرگر در بیاورید. توجه داشته باشید اندازه و ضخامت همبرگر به نان و سلیقهی شما بر میگردد، اما همبرگرهای کوچکتر و نازکتر، راحتتر مغزپخت میشوند. سپس روی زغال یا تابه با روغن داغ سرخ کنید.
-
برای سس، میتوانید نصف پیاز و خیارشور را رنده کنید و با جعفری خردشده و نمک و فلفل و لیموترش سس را مزه دار کنید.
-
وقتی همبرگر پخت، ساندویچ را با گوجه، خیارشور و کاهو و یا هر سبزی دلخواه پر کنید. سس را بر روی همبرگر بریزید. نوش جان!