طرز تهیه شیر خرما

شیر خرما یک نوشیدنی مقوی و انرژی‌بخش است که از ترکیب شیر تازه و خرما تهیه می‌شود. خرماها ابتدا هسته‌گیری و در شیر گرم خیسانده شده، سپس با هم مخلوط و در صورت تمایل با ادویه‌هایی مانند دارچین یا هل طعم‌دار می‌شوند. این نوشیدنی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و انرژی طبیعی است و به‌عنوان میان‌وعده یا نوشیدنی صبحگاهی بسیار مناسب است.

 

طرز تهیه شیر خرما

طرز تهیه شیر خرما
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی میان وعده
کالری 270 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • شیر 2 % چرب 1 لیوان
  • خرما 3 عدد متوسط
  • گردو ( مغز ) 1 عدد متوسط
  • پودر نارگیل 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. خرما را کاملا له کنید و با شیر ترکیب کنید و با چنگال به خوبی هم بزنید. همچنین میتوانید خرما را همراه با شیر در مخلوط کن بریزید. 

  2. برای مقوی شدن این ترکیب میتوانید از 1 عدد مغز گردو یا 4 عدد مغز بادام استفاده کنید و به صورت رنده یا پودر شده به شیر خرما اضافه کنید. 

  3. همچنین میتوانید مقداری پودر نارگیل نیز به دلخواه اضافه کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید