قیمه پلو با سویا یک نسخه گیاهی از قیمه پلو است که در آن به جای گوشت، از سویا استفاده میشود. سویا پس از خیسکردن و تفت دادن با پیاز و ادویه، با لپه، رب گوجهفرنگی و لیمو عمانی ترکیب میشود تا خورش قیمهای خوشطعم تهیه شود. این خورش لایهلایه با برنج دم کشیده ترکیب شده و بهعنوان یک غذای سبک و مغذی سرو میشود.
طرز تهیه قیمه پلو با سویا
مواد لازم
- برنج پخته (کم روغن) 20 قاشق غذاخوری
- سویا پخته 0.75 لیوان
- لپه پخته 0.75 لیوان
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا پیازها را خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.
-
سویا را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
-
رب و لپه ی خیسانده شده را به همراه مقداری نمک اضافه کنید و مجدد تفت دهید (برای پخت بهتر لپه، رب را جداگانه تفت دهید و پس از پخت لپه، به آن اضافه کنید).
-
بعد از اینکه لپهها تفت خورد 1.5 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
-
برنج را از قبل بخیساند و سپس به همراه نمک در آب جوش بپزید و آبکش کنید.
-
سپس با کفگیر یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و سپس یک لایه از مواد قیمه روی برنج بریزید. این لایهها را تا آخر ادامه دهید تا برنج و قیمه تمام شوند.
-
در آخر روی برنج، در صورت تمایل دارچین و زعفران دمشده بریزید و نیم ساعت دم کنید، غذای شما آماده است. نوش جان!