طرز تهیه قیمه پلو با سویا

قیمه پلو با سویا یک نسخه گیاهی از قیمه پلو است که در آن به جای گوشت، از سویا استفاده می‌شود. سویا پس از خیس‌کردن و تفت دادن با پیاز و ادویه، با لپه، رب گوجه‌فرنگی و لیمو عمانی ترکیب می‌شود تا خورش قیمه‌ای خوش‌طعم تهیه شود. این خورش لایه‌لایه با برنج دم کشیده ترکیب شده و به‌عنوان یک غذای سبک و مغذی سرو می‌شود.

 

طرز تهیه قیمه پلو با سویا

طرز تهیه قیمه پلو با سویا
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی
وعده غذایی صبحانه
کالری 1805 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج پخته (کم روغن) 20 قاشق غذاخوری
  • سویا پخته 0.75 لیوان
  • لپه پخته 0.75 لیوان
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا پیازها را خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.

  2. سویا را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  3. رب و لپه‌ ی خیسانده شده را به همراه مقداری نمک اضافه کنید و مجدد تفت دهید (برای پخت بهتر لپه، رب را جداگانه تفت دهید و پس از پخت لپه، به آن اضافه کنید).

  4. بعد از اینکه لپه‌ها تفت خورد 1.5 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

  5. برنج را از قبل بخیساند و سپس به همراه نمک در آب جوش بپزید و آبکش کنید.

  6. سپس با کف‌گیر یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و سپس یک لایه از مواد قیمه روی برنج بریزید. این لایه‌ها را تا آخر ادامه دهید تا برنج و قیمه تمام شوند.

  7. در آخر روی برنج، در صورت تمایل دارچین و زعفران دم‌شده بریزید و نیم ساعت دم کنید، غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید