طرز تهیه میگو با سبزیجات و لوبیا سبز

میگو با سبزیجات و لوبیا سبز یک غذای خوشمزه و سبک است که از ترکیب میگوهای تفت‌داده‌شده با سبزیجاتی مانند لوبیا سبز، هویج، فلفل دلمه‌ای و سیر تهیه می‌شود. میگوها با ادویه‌هایی مثل نمک، فلفل و پودر زعفران مزه‌دار شده و همراه سبزیجات در تابه‌ای با روغن زیتون یا کره تفت داده می‌شوند. برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توان از آب‌لیمو، سویا سس یا زنجبیل استفاده کرد. این غذا یک وعده سریع، سالم و سرشار از پروتئین و فیبر است که به‌تنهایی (برای رژیم های لو کرب) یا در کنار برنج سرو می‌شود.

 

طرز تهیه میگو با سبزیجات و لوبیا سبز

طرز تهیه میگو با سبزیجات و لوبیا سبز
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی چینی
وعده غذایی ناهار
کالری 359 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • میگو ریز خام 22 عدد
  • پیاز خام 0.5 عدد کوچک
  • فلفل دلمه ای خام 1 عدد کوچک
  • لوبیا سبز پخته 1.5 لیوان
  • سیر خام 2 حبه متوسط
  • زنجبیل تازه 0.5 قاشق چایخوری
  • سویا سس 1 قاشق غذاخوری
  • کنجد 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.

  2. بهتر است فلفل دلمه‌ای را رنگی انتخاب کنید تا غذای شما خوش رنگ شود، سپس به صورت خلالی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

  3. بادمجان خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. زنجبیل و سیر را رنده کنید و به مواد اضافه کنید.

  4. اجازه دهید سبزیجات کمی نرم شوند، اما نباید کامل پخته شوند. 

  5. میگوها را تمیز کرده رگ آنها را از پشت گرفته و تمیز بشویید. سپس میگو و سویا سس را اضافه کنید. برای پخت میگو فقط ۱۰ دقیقه کافی است. توجه داشته باشید که این غذا نباید زیاد بپزد، چون بافت اصلی این غذا باید کمی ترد باشد.

  6. وقتی که میگو پخت غذای شما آماده است. آن را در ظرفی مناسب بکشید و روی آن کمی کنجد بپاشید. نوش جان!

نکات

  • نکته : میگو نباید زیاد بپزد چون سفت میشود. مورد دیگر این که وقتی از سویا سس استفاده میکنید باید در مصرف نمک احتیاط کنید تا غذای شما شور نشود.
  • نکته 2: در صورت ابتلا به فشار خون، از سویا سس استفاده نکنید و در مصرف نمک احتیاط کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید