بورانی اسفناج و گردو یک پیشغذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که ترکیبی از اسفناج تازه، گردوی خردشده و ماست است. این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی مثل آهن، کلسیم و چربیهای سالم، هم سالم است و هم طعمی فوقالعاده دارد.
طرز تهیه بورانی اسفناج و گردو
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
45 دقیقه
مواد لازم
- ماست نیم چرب 2.5 % 2 لیوان
- اسفناج پخته 1 لیوان
- گردو ( مغز ) 1.5 عدد متوسط
- سیر خام 0.5 حبه متوسط
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
اسفناج را بپزید و خرد کنید.
-
ماست را در ظرف مناسبی ریخته و اسفناج را به ماست اضافه کنید.
-
میتوانید به دلخواه گردو و مقدار کمی سیر به ترکیب اضافه کنید.
نکات
- اگر وگن هستید، از ماست گیاهی استفاده کنید.