طرز تهیه بورانی اسفناج و گردو

بورانی اسفناج و گردو یک پیش‌غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که ترکیبی از اسفناج تازه، گردوی خردشده و ماست است. این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی مثل آهن، کلسیم و چربی‌های سالم، هم سالم است و هم طعمی فوق‌العاده دارد.

طرز تهیه بورانی اسفناج و گردو

طرز تهیه بورانی اسفناج و گردو
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 418 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماست نیم چرب 2.5 % 2 لیوان
  • اسفناج پخته 1 لیوان
  • گردو ( مغز ) 1.5 عدد متوسط
  • سیر خام 0.5 حبه متوسط
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. اسفناج را بپزید و خرد کنید.

  2. ماست را در ظرف مناسبی ریخته و اسفناج را به ماست اضافه کنید. 

  3. میتوانید به دلخواه گردو و مقدار کمی سیر به ترکیب اضافه کنید. 

نکات

  • اگر وگن هستید، از ماست گیاهی استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید